Τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχος της Τερέζα Μέι!
Το Συντηρητικό Κόμμα στη Βρετανία πρόκειται να εκλέξει τον διάδοχο της Τερέζα Μέι τέλη Ιουλίου!

Το Brexit έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στον πολιτικό κόσμο της Μεγάλης Βρετανίας. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη παραίτηση της Τερέζα Μέι από πρωθυπουργό και αρχηγό του κόμματος. Πλέον, περιμένουμε να δούμε ποιος θα την διαδεχθεί.

Τα κεντρικά του Συντηρητικού Κόμματος, που είναι και το κυβερνών κόμμα στη Βρετανία, θα ψηφίσει για τον διάδοχο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι την εβδομάδα που ξεκινάει την 22α Ιουλίου. Αυτό έγινε σήμερα γνωστό από τα κεντρικά του κόμματος.

Η Μέι θα παρατηθεί από πρωθυπουργός στις 7 Ιουνίου. Το πρώτο στάδιο για την αντικατάστασή της είναι η εκλογή των δύο επικρατέστερων υποψηφίων από το Συντηρητικό Κόμμα από τους 11 υποψήφιους. Αυτό θα γίνει μέσα από μία σειρά ψηφοφοριών.

Κατόπιν, τα μέλη του κόμματος σε όλη την επικράτεια θα αποφασίσουν μεταξύ αυτών των δύο υποψηφίων, για τοη διαδοχή της Τερέζα Μέι. Ενώ, στο πρώτο στάδιο θα αποφασίσουν μόνο τα μέλη του κοινοβουλίου που υπάγονται στο Συντηρητικό Κόμμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα δήλωσε ότι η πρώτη ψηφοφορία των βουλευτών θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ ψηφοφορίες έχουν προγραμματιστεί για την 18η Ιουνίου, τη 19η Ιουνίου και την 20η Ιουνίου!

Δες ακόμα: Ο Elton John έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις για το Brexit!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;