Jay-Z: Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes!
Ο Jay-Z ανακηρύχθηκε από το περιοδικό Forbes ως ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ στην ιστορία!

Ο Jay-Z είναι ένας από τους πιο πετυχημένους ράπερ, αλλά και επιχειρηματίες της μουσικής βιομηχανίας. Με τη γυναίκα του, Beyonce Knowles, θεωρούνται το πιο δυνατό ζευγάρι της μουσικής. Και σε αυτό έρχεται να προστεθεί η μεγάλη διάκριση του Jay-Z ως του πρώτου δισεκατομμυριούχου ράπερ στον κόσμο!

Μπορεί η μουσική του να έχει αγαπηθεί από πολλούς φανς παγκοσμίως, αλλά τα επιχειρηματικά του σχέδια ήταν αυτά που τον ώθησαν στον κλάδο των δισεκατομμυριούχων. Ο γνωστός ράπερ μεταξύ άλλων έχει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, Roc-A-Fella Records, αλλά κι τη δική του υπηρεσία streaming για μουσική, την Tidal!

Όπως αναφέρει το Forbes, ο γωνστός ράπερ πριν ξεκινήσει την καριέρα του, υπήρξε έμπορος ναρκωτικών. Μπήκε στη μουσική το 1996 με το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ και γρήγορα έστησε την δική του δισκογραφική εταιρία, την Roc-A-Fella Records. Στα χρόνια που ακολούθησαν είδε 14 άλμπουμ του να ανεβαίνουν στην πρώτη θέση των charts και κέρδισε 22 βραβεία Grammy.

Μάλιστα, πέρα από τον τίτλο του πιο εμπορικού ράπερ όλων των εποχών, εκτόξευσε και την καριέρα της μέλλουσας γυναίκας του Beyonce! Και πλέον, η φήμη της έχει ξεπεράσει τη δική του. Τουλάχιστον, στη μουσική!

Σύμφωνα με το Forbes, ο Jay-Z συγκεντρώνει αθροιστικά από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αλλά και τα ακίνητα που διαθέτει με τη Beyonce και τα παιδιά τους περιουσία που υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Κι έτσι γίνεται ο πρώτος ράπερ στην ιστορία που κατέχει τον τίτλο του δισεκκατομυριούχου!

Με μία καριέρα που δε φαίνεται να σταματάει σύντομα, καθώς μόλις πέρυσι έκλεισε την δεύτερη περιοδεία στην οποία συνεργάζεται με την Beyonce, πιστεύουμε ότι ο τραπεζικός του λογαριασμός θα ανέβει και άλλο!

Δες επίσης: 4 γυναίκες της μουσικής βιομηχανίας που πρέπει να αρχίσεις να ακούς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;