Η απάντηση της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ στα σχόλια του Πολάκη
Η Ελληνίδα ακαδημαϊκός απαντά στα σχόλια του Πολάκη περί υποταγής της στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Όταν στέλνουμε Πολάκηδες στη Βουλή, μεγαλώνει η αναξιοπιστία της πολιτικής, είχε δηλώσει η γνωστή Ελληνίδα ακαδημαϊκός-ιστορικός, Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Καθημερινή”, στα πλαίσια μιας συζήτησης για την οικονομική κρίση, τις ελληνικές ιδιαιτερότητες, το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας, αλλά και την Αριστερά.

Αφού, λοιπόν, ο Παύλος Πολάκης, Αναπληρωτής Υπ. Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την Ελληνίδα Βυζαντινολόγο ως “υποταγμένη στον Κυριάκο Μητσοτάκη”, εκείνη αποφάσισε με νέα δήλωσή της και για ακόμη μια φορά, μέσω της Καθημερινής, να απαντήσει αναλόγως στους σχολιασμούς και τις νύξεις του βουλευτή.

Η απάντηση της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ:

«Όταν ήμουν πολύ νέα, μικρό κορίτσι ακόμα, έτυχε να συναντήσω τον Αριστοτέλη Ωνάση και να συνομιλήσω μαζί του. “Εσύ παιδί μου, φαίνεται πως κάτι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις. Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: είτε καλό πουν για σένα είτε κακό, μην απαντήσεις ποτέ, μην κάνεις αυτό το σφάλμα”, μου είπε. Από την Κυριακή το πρωί που κυκλοφόρησε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τη συνέντευξή μου δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα έχω δεχθεί, από Έλληνες και Γάλλους, από γνωστούς και αγνώστους. Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα! (Γελάει) Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα…».

Δείτε ακόμα: Αλέξης Τσίπρας: 10-13 Ιουνίου αναμένεται η επίσκεψη στον Παυλόπουλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;