Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Από σήμερα οι αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Από neolaia.gr Team 4 Ιουνίου 2019

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Δες αναλυτικά!

Από σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου, είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για τη χορήγηση φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019. Η πλατφόρμα , αυτή θα παραμείνει ανοιχτεί και θα δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας γράφει τα παρακάτω:

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, ότι από την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 έως και την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Δες εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο!

Εγκύκλιος

Δες επίσης: Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2019: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486