7 απλοί τρόποι για να είσαι πιο αποδοτικός!
Με τους τρόπους αυτούς η απόδοσή σου θα αυξηθεί κατά πολύ!

Η καθημερινότητά σου έχεις παρατηρήσει ότι έχει κάποιες μεταπτώσεις. Κάποιες μέρες, βλέπεις ότι έχεις όρεξη να κάνεις διάφορα πράγματα και, άλλες, βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε.

Αυτό είναι και κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού δεν μπορούμε να είμαστε πάντα 100% χαρούμενοι και παραγωγικοί. Βέβαια, πέρα από τους παράγοντες τις καθημερινότητας και της ψυχολογίας σου, πολλές φορές φταις και εσύ ο ίδιος για τις μεταπτώσεις αυτές.

Κάνεις κάποια λάθη μέσα στη μέρα σου, που στερούν από την επόμενη την παραγωγικότητα και την ενέργεια που χρειάζεται!

Για αυτό σου έχω κάποια tips που θα σε κάνουν να δεις λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Αν τα ακολουθήσεις, τότε, σίγουρα θα είσαι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικός και ενεργητικός γίνεται!

1. Δεν τρως πρωινό

Φαντάζομαι το έχεις ακούσει παντού και από όλους. Αλλά ένα καλό πρωινό είναι πολύ σημαντικό για να αρχίσει να λειτουργεί ο μεταβολισμός και να πάρεις την απαραίτητη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα! Πάρε τον χρόνο σου και ετοίμασε ένα πλούσιο πρωινό, χωρίς άγχος να προλάβεις να είσαι στη δουλειά στην ώρα σου.

2. Ξυπνάς πέντε λεπτά πριν πας στη δουλειά

Το κάνεις και εσύ αυτό! Είναι λάθος, γιατί αρχίζεις τη μέρα σου με ένα τεράστιο άγχος, που δε θα έπρεπε να υπήρχε. Αν ξύπναγες καμιά ώρα πιο νωρίς, ίσως να ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα!

3. Δεν παίρνεις φαΐ από το σπίτι

Ή στη δουλειά, ή στη σχολή, ή όπου αλλού έχεις να πας, θα πρέπει να έχεις μαζί σου ένα γεύμα για να φας το μεσημέρι. Το να μην τρως σου ρίχνει την απόδοση και δεν κάνει καθόλου καλό στον οργανισμό σου. Ετοίμασε από την προηγούμενη, το μεσημεριανό σου, βάλ’ το σε ένα πλαστικό μπολ και είναι έτοιμο να το πάρεις.

4. Έχεις ξεχάσει τη γυμναστική

Επειδή η μέρα σου είναι γεμάτη και τρέχεις και δε φτάνεις, έχεις ξεχάσει τη γυμναστική! Είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς, να αποφορτιστείς και θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να λειτουργεί σωστά. Καλύτερη λειτουργία του οργανισμούς ισούται και με περισσότερη παραγωγικότητα.

5. Φρούτα, πολλά φρούτα

Είναι καλό μέσα στη μέρα σου να τρως φρούτα. Έχουν ζάχαρη, αλλά και βιταμίνες! Θα μου πεις ότι ζάχαρη έχει και η σοκολάτα. Η απάντηση είναι ότι η πολύ ζάχαρη (βλέπε σοκολάτα) ρίχνει την παραγωγικότητά σου, ενώ η ζάχαρη που περιέχουν τα φρούτα είναι σε επίπεδα που ενεργοποιεί τον οργανισμό!

6. Κοιμάσαι αργά το βράδυ

Ένα ακόμη λάθος που κάνουμε όλοι. Για να χωρέσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε στη μέρα μας, κοιμόμαστε αρκετά αργά. Προσπάθησε μία μέρα να κοιμηθείς νωρίς και θα δεις πόσο θα σε βοηθήσει την επόμενη!

7. Πριν κοιμηθείς παίζεις με το κινητό

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το φως των ηλεκτρονικών συσκευών το βράδυ, δεν επιτρέπει στον εγκέφαλό σου να ξεκουραστεί. Αυτό γίνεται γιατί τον απορυθμίζεις και τον κάνεις να πιστεύει ότι είναι μέρα. Επομένως, πάει η βραδινή ξεκούραση!

Δες ακόμα: 4 συνήθειες που πρέπει να βάλεις άμεσα στην καθημερινότητά σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;