4 δουλειές που μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι και δεν τις είχες σκεφτεί!
Αυτό το καλοκαίρι μπορείς εύκολα να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου με μία από αυτές τις δουλειές!

Είσαι φοιτητής και αυτό το καλοκαίρι θα ήθελες να βγάλεις μερικά λεφτά για τον χειμώνα. Για να μπορέσεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις και να μη βασίζεσαι στα λεφτά που σου δίνουν οι γονείς σου.

Αλλά, δε ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να κάνεις! Γι αυτό σου έχω μερικές απλές λύσεις για να μαζέψεις λεφτά αυτό το καλοκαίρι!

1. Σέρβις

Μπορείς άνετα να βρεις δουλειά σε μία καφετέρια ή σε ένα μπαρ. Οι περισσότεροι που δουλεύουν σερβιτόροι φεύγουν για σεζόν την περίοδο αυτή, οπότε, αρκετές θέσεις εργασίες θα είναι ανοιχτές και, μάλιστα, ο κόσμος θα είναι και λίγο λιγότερος από ότι συνήθως, λόγω καλοκαιριού.

2. Ρεσεψιόν

Μία δουλειά που δε χρειάζεται και απαραίτητη προϋπηρεσία. Αν ξέρεις καλά δύο, τρεις ξένες γλώσσες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς πολύ καλά και σωστά. Οπότε, ψάξε για ξενοδοχεία που ζητάνε ανθρώπους για ρεσεψιόν, είτε στην πόλη σου, είτε σε κάποιο νησί!

3. Ναυαγοσώστης

Μερικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών, αν δεν έχεις κάνει ακόμη, και είσαι έτοιμος. Με τις πολλές πλαζ και παραλίες που έχει η Ελλάδα, αλλά και τις πισίνες στα διάφορα ξενοδοχεία, σίγουρα η δουλειά αυτή έχει μεγάλη ζήτηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλό μπάνιο να ξέρεις και μία μικρή εκπαίδευση που χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος!

4. Σε θερινό σινεμά

Τα θερινά σινεμά της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους και σίγουρα θα χρειάζονται κόσμο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Από το μπαρ για να δίνεις ποπ κορν μέχρι και την είσοδο, όπου κόβεις εισιτήρια. Είναι μία απλή δουλειά που μπορείς εύκολα να κάνεις!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
76'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;