Αυτή θα είναι η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στην πρώτη θεατρική του παράσταση;
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει την πρώτη του θεατρική παράσταση με μία πρωταγωνίστρια που είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και αυτό είναι ένα θεατρικό έργο που το περιμένουμε από την ερχόμενη θεατρική σεζόν. Όμως, όπως μάθαμε, πρόκειται να δούμε μία παλιά γνώριμη του Γιώργου Καπουτζίδη να πρωταγωνιστεί στην παράσταση αυτή!

Ο λόγος για μία από τις ηθοποιούς που είχαν πρωταγωνιστήσει στις “Σαββατογεννημένες”! Πρόκειται για την Κατιάνα Μπαλανίκα. Η οποία θα είναι και πάλι στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη μετά από 15 χρόνια!

Όλα αυτά τα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε αποκάλυψε και ότι η παράσταση αφορά σε ανθρώπινες σχέσεις, θα παίζουν συνολικά 8 ηθοποιοί, ο τίτλος είναι “Ποιος θέλει να χωρίσει; Να σηκώσει το χέρι του!” και θα ανέβει στο θέατρο Ήβη.

Όπως φημολογείται, ο ρόλος της Κατιάνας Μπαλανίκα θα είναι πολύ ιδιαίτερος. Ενώ θα δούμε ακόμα τους: Πάνο Νάτση, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννη Κουκουράκη, Μαριλού Κατσαφάδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Η αποκάλυψη του Αργύρη Αγγέλου για το «Παρά Πέντε» που σίγουρα δεν περίμενες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;