82 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους και άλλους φορείς - Δείτε τις προκηρύξεις!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν από Δήμους ολόκληρης της χώρας, μέσα από σχετικές προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, αφού πρώτα ακολουθήσουν τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Ειδικότερα:

33 θέσεις εργασίας – Δήμος Αγρινίου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη τριάντα (30) ατόμων κατηγορίας–κλάδου ΥΕ Εργάτες– Πυροφύλακες με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία δεν μπορεί
να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες δασοπροστασίας κυρίως του αλσυλλίου του Αγίου Χριστοφόρου καθώς και των εννέα (9) Δημοτικών Ενοτήτων και έκτακτες ανάγκες απομάκρυνσης ξηρών χόρτων και αποκατάστασης ζημιών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την συγκεκριμένη
ανακοίνωση – προκήρυξη του Δήμου ήτοι:

1. Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία του υποψηφίου.
2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του παρ.1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι.
4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
5.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή πιστοποιητικό γεννήσεως για τους άγαμους.
6.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας .
7.Εκκαθαριστικό εφορίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν, μαζί με τα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μέσα σε προθεσμία έξι (6) ημερών, ήτοι από 6-6-2018 έως και 11-6-2018, στο Δήμο
Αγρινίου, οδός Χαριλάου Τρικούπη 10, 30100 ΑΓΡΙΝΙΟ, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, 1ος όροφος (Γραφείο 2) Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641360220, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες . Η παρούσα ανακοίνωση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου , στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αγρινίου.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;