7 λάθος συμπεριφορές που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου!
Αυτές οι συμπεριφορές θα οδηγήσουν τη σχέση σου στη διάλυσή της!

Μία σχέση για να λειτουργήσει θέλει πολύ δουλειά και από τους δύο. Θέλει θυσίες, αλλά και να κάνεις κάποιες φορές πίσω. Υπάρχουν, όμως, κάποιες συμπεριφορές που έχουμε σε μία σχέση και την οδηγούν στην καταστροφή.

Είναι κάποια πράγματα, που σίγουρα έχεις κάνει κι εσύ! Γι αυτό σου τα έχω συγκεντρώσει σε ένα άρθρο για να ξέρεις ποια είναι και να τα αποφύγεις την επόμενη φορά!

1. Να κρατάς κακίες

Πολλές φορές θα τσακωθείς με τη σχέση σου και θα ακούσεις πράγματα που μπορούν να σε πληγώσουν. Γι αυτό πρέπει να λύνεις τους καυγάδες εκείνη τη στιγμή, κι όχι αργότερα. Θα είναι πολύ χειρότερο να του “χτυπήσεις” του άλλου κάτι που είχε πει πριν αρκετό καιρό!

2. Να τα παίρνεις όλα προσωπικά

Με το να σου πει να κάνεις κάτι, ή να διαφωνήσει σε κάτι μαζί σου, δε σημαίνει ότι δε σε θέλει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Οπότε, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι!

3. Να τον κριτικάρεις χωρίς λόγο

Σε μία σχέση θέλουμε την υποστήριξη του συντρόφου μας κι όχι την κριτική του για κάθε πράγμα που κάνουμε. Οπότε, όσο γίνεται περιόρισε την και κάνε την μόνο όταν σου ζητηθεί!

4. Να προσποιείσαι ότι ακούς

Αυτό είναι πολύ κακό σε μία σχέση. Πρέπει να ακούς πραγματικά τον άλλο και να προσπαθείς να τον καταλάβεις. Γι αυτό, όταν έχεις άλλα πράγματα να σκεφτείς ή που σε απασχολούν καλύτερα να του τα πεις, παρά να κάνεις ότι ακούς αυτά που σου λέει!

5. Δεν αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου

Κάθε σχέση και κάθε ζευγάρι θέλει λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα μόνο γι αυτούς. Να κάτσουν και να μιλήσουν, να περάσουν λίγες ώρες μαζί και να κάνουν διάφορα πράγματα, ή και τίποτα. Απλά να είναι μαζί! Οπότε, προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα σου και για τον άλλο. Θα δεις ότι η σχέση σου θα γίνει ακόμη καλύτερη!

Δες ακόμα: Οι 7 βασικοί λόγοι για τους οποίους αναζητάς την αγάπη στη ζωή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;