Η Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει στο Athens Pride 2019 και έχουμε ήδη ενθουσιαστεί!
H queen Φουρέιρα στο Athens Pride αυτού του Σαββάτου!

Είναι γεγονός πλέον: Το όνομα Ελένη Φουρέιρα είναι συνώνυμο της επιτυχίας και της ποπ μουσικής παγκοσμίως, αφού μετά την περσινή Eurovision, η Ελληνοαλβανίδα queen κάνει περιοδείες σε όλη την Ευρώπη και καταπλήσσει τα πλήθη όπου κι αν πηγαίνει, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εξομοίωσαν τη φυσιογνωμία της Φουρέιρα με αυτή της Queen-B, Beyonce.

Το ίδιο το BBC μάλιστα ήταν που της έδωσε έναν ακόμη μεγάλο χαρακτηρισμό που πραγματικά την αποθέωσε, χαρακτηρίζοντάς την ως την “Beyonce της Eurovision” για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή της φετινής Eurovision στο Τελ Αβίβ!

Η Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, που σε τίποτα δεν υστερεί μπροστά σε διεθνείς ποπ παρουσίες, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι θα συμμετέχει στα live acts που θα ακολουθήσουν μετά την παρέλαση του Athens Pride 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα αυτό το Σάββατο, στις 8 Ιουνίου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια και βρίσκεται στη σκηνή, καλυμμένη με μια πολύχρωμη σημαία της LGBTQI+ κοινότητας.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συμμετοχή της με την Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εμφανίστηκε σε events και φεστιβάλ Gay Pride ολόκληρου του κόσμου.

Ανυπομονούμε να τη δούμε το Σάββατο, λοιπόν!

Δες την ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό της στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Proud of Pride! An honour to be serving and representing by headling #athenspride2019 !!!! More to come ? happy #pridemonth ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Δες επίσης: Η Ελένη Φουρέιρα κάνει τεστ DNA για την καταγωγή της και η αντίδρασή της είναι απίστευτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;