Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στους Διδύμους - 3 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Πολλές σκέψεις και ένα όνειρο αρχίζει να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με την Νέα Σελήνη. Φαίνεται ανέφικτο ακόμη, ή πολύ ουτοπικό. Μην κάνετε πίσω στο όνειρό σας, ας το επεξεργαστείτε και θα βρείτε λύσεις. Παράλληλα σκεφθείτε ότι η έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει για κάτι που αγαπάτε πολύ.

Η ροή των ημερών σας οδηγεί προς την αναζήτηση προσωπικής λάμψης στον κοινωνικό σας χώρο και ένα μυστικό. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως συναισθηματικά. Θα ήταν καλό να βρείτε

Ενδέχεται να πάρετε μία απογοήτευση από τον χώρο της καριέρας ή έναν συνεργάτη. Επειδή δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε, ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής

Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμείς αντιπαραθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις διαφυλάξετε ως μυστικό. Διαφυλάξτε το κύρος σας.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας.

Λέων

Στόχοι που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θα αναπτυχθούν αυτή την εποχή και ενδέχεται να βρείτε συμπαράσταση και αγάπη από τους φίλους σας, ή κάποιους ομοϊδεάτες. Όπως και να έχει, θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα νέο έργο και δεν αποκλείεται να σας στηρίξουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ταλέντο σας.

Αναζητώντας την προσωπική σας ονειρική διαδρομή, οι άνθρωποι του κοινωνικού χώρου, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Επιλέξτε τις υλοποιήσιμες ιδέες και αναπτύξτε το ταλέντο σας για να δημιουργήσετε!

Πολλές ιδέες που ανταλλάσσετε μεταξύ φίλων, είναι ιδέες που αλλάζουν το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, δίνουν νέα πνοή στη ζωή σας. Προχωρήστε μπροστά.

Σας φλογίζει την ψυχή και τη σκέψη ένα ταξίδι. Μπορεί να είναι επιμόρφωσης, ή ταξίδι αναψυχής. Εκεί θα αλλάξει η συναισθηματική σας διάθεση και θα ήταν καλό να απαλλαγείτε από ενδοιασμούς του χθες, απελευθερώνοντας τις συγκινήσεις σας.

Βάλετε σκοπό και στόχο, ένα νέο ξεκίνημα!

Παρθένος

Προκαλείστε να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, μέσω γνωριμιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Εκείνο που οφείλετε είναι να επιλέγετε τις πρακτικές ιδέες που σας αντιπροσωπεύουν. Σίγουρα θα βρείτε τρόπο να διοχετεύσετε την έμπνευση σε ένα έργο.

Αποφύγετε τα σχόλια και την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως σε συναισθηματικό πεδίο. Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις. Μπορείτε όμως να ξεπεράσετε τον εγκλωβισμό.

Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τις κατάλληλες κοινωνικές γνωριμίες, θα έχετε καθοδήγηση στο έργο σας. Οι ιδέες σας θα αρέσουν, ο τρόπος επικοινωνίας θα εντυπωσιάσει.

Κατά την περίοδο αυτή, με συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα. Ασκείτε γοητεία και ήρθε η στιγμή να τολμήσετε.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
1'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
2'
44 - 49
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;