Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στους Διδύμους - 3 Ιουνίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στους Διδύμους – 3 Ιουνίου

Νέος άνεμος, νέες διαδρομές

Από τη Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από ένα Νέο Φεγγάρι στο επικοινωνιακό και ευχάριστο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή μας. Πρόκειται για μία Νέα Σελήνη έρχεται να δώσει το έναυσμα για νέα σχέδια και προοπτικές στη ζωή μας.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μοιάζει με ένα παράθυρο με κατεύθυνση προς μία πιο φωτεινή προοπτική.

Σε ημέρα και ώρα Ερμή, το μεσημέρι της 3ης Ιουνίου, στην 12η 33’ μοίρα των Διδύμων. Η Νέα Σελήνη κινείται εν μέσω ιδεών και νέων αποφάσεων, στον κύκλο που σημειώνει.

Θα αναδείξει την δημιουργική μας έμπνευση και ένα ταλέντο, θα μας παρακινήσει αυτή η περίοδος σε κοινωνικές σχέσεις, που θα φέρουν έναν άνεμο ελευθερίας και χαλάρωσης.

Αν και σύντομα υπάρχουν πολλά φαινόμενα που θα ξεκινήσουν να εκτυλίσσονται στον κύκλο αυτού του Νέου Φεγγαριού, από τα τέλη του μήνα, ωστόσο είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για μας, όπου ευέλικτα θα πρέπει να κινηθούμε.

Η επικοινωνία θα είναι το κλειδί της χαράς, της ευεξίας, της ελπίδας και της ερωτικής διάθεσης. Έξοδοι, συναντήσεις, χόμπι, θα μας φέρουν κοντά με εκείνους που θα ήθελαν να μοιραστούν τον χρόνο τους μαζί μας, για να ξεφύγουν από την ρουτίνα και τις πιέσεις της καθημερινότητας.

Η Νέα Σελήνη έχει μεταβλητό ωροσκόπο και Μεσουράνημα. Κατά συνέπεια, μας πληροφορεί για την διαρκή κίνηση και μεταβολή με τον νέο της κύκλο.

Ενισχύει το κοινωνικό μας προφίλ, τις κοινωνικές σχέσεις και τους κύριους στόχους μας. Θα είμαστε όμως παρατηρητικοί, λεπτομερείς και σχολαστικοί, λόγω του ωροσκόπου του χάρτη της.

Ο Ερμής που την κυβερνά είναι στους Διδύμους επίσης, σε καλή θέση και η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό της, υποστηριζόμενη από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα.

Η ευγλωττία και η ευστροφία, θα είναι χαρακτηριστικά της εποχής, η δίψα για γνώση, η εξωστρέφεια και η κοινωνικοποίηση. Στην συνέχεια, θα έχουμε την δυνατότητα να χαρούμε και να απολαύσουμε ό,τι αξίζει και είναι για μας πολύτιμο, ό,τι αντέχει στον χρόνο.

Οι αγαπημένοι που έχουν ποιότητα, σεβασμό και αξίες, θα είναι πλάι μας, καθώς θα ταιριάζουν με το δικό μας σκεπτικό και ιδεολογικό προφίλ.

Δύσκολο σημείο της Νέας Σελήνης, είναι ο Άρης που βρίσκεται στον Καρκίνο και φορτίζει το συγκινησιακό μας, μας κάνει ευερέθιστους, εύθικτους και ανυπόμονους. Καθώς οδεύει όμως σε σύνοδο προς τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, είναι δυνατόν να διαχειριστούμε τις συγκινήσεις μας με περισσότερη σύνεση.

Η Νέα Σελήνη συνοπτικά προκαλεί:

-Νέες ιδέες

-Νέα σχέδια

-Κινητοποίηση και αποφάσεις

-Ταξίδια

-Διεκδίκηση και τόλμη

-Απόδοση γραπτή ή λεκτική θέσεων με δυναμισμό

-Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία

-Συναισθηματικές συναντήσεις

-Δημιουργική απασχόληση

-Μικρά ταξίδια, μικρές έξοδοι

-Επαφή με ανθρώπους που είναι εκφραστικοί και ανοιχτοί στο πνεύμα

Κατά τον αγαπημένου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Νέας Σελήνης αναφέρεται σε μία ανοδική εξέλιξη του κοινωνικού μας στάτους, δίνοντας την ευκαιρία να φθάσουμε στον υψηλότερο στόχο μας. Στο τέλος, μετά την επίτευξη, ίσως νιώσουμε παροδικά θλιμμένοι.

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο:

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Αλλάξτε συνήθειες, τρόπο σκέψης, γίνετε πιο υπομονετικοί και περισσότερο πρακτικοί. Είναι λίγο δύσκολο να αναχαιτίσετε την ταχύτητά σας, αλλά είναι σημαντικό αυτή την περίοδο. Θα δώσετε λίγο χρόνο στον προγραμματισμό. Η επικοινωνία και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με αγαπημένους, τονίζεται μέσω μηνυμάτων, αλλά και μέσω σημαντικών συναντήσεων.

Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν οράματα, θα πρέπει να επιμείνετε να τις υλοποιήσετε με πάθος και τόλμη.

Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς, διατηρήστε την ποιότητα στην αισθηματική σας ζωή. Ο έρωτας πρέπει να σας απελευθερώνει.

Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας.

Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Σε μία συμφωνία, πρέπει να προσέχετε τι υπογράφετε. Διαπραγματευθείτε σωστά και σθεναρά.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας ζητήματα θα γίνουν η αιτία να συναλλαγής με ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε μία άλλη αρχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ακούτε και προτείνετε ιδέες που θα βοηθήσουν το εισόδημα σας , αλλά και θα σας οδηγήσουν σε ευέλικτες λύσεις. Υλοποιείτε την έμπνευσή σας.

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι πολλές, αλλά αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, επιλέξτε τους κατάλληλους για να είναι συνεπείς με τον λόγο τους. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε σε άλλους τα οικονομικά σας αυτή την εποχή.

Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο.

Μνήμες από τραυματικές εμπειρίες προκαλούν ανασφάλεια προσωρινά. Ωστόσο, πιθανώς να έχετε την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει την ευκαιρία για μία έναρξη στη ζωή σας. Έχουν ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα πάνω στις σχέσεις με τον συνδυασμό του Ερμή με τον Χείρωνα. Ανοίγονται ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε. Θα έχετε την πρωτοβουλία με νέες ιδέες, αλλά και επαφές με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αποφασίστε τι και ποιος σας αρέσει για να προσπαθήσετε το καλύτερο!

Με την Νέα Σελήνη θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα σας, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό

Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείτε αυτή την γοητευτική και μυστηριώδη έκφραση, η περίοδος σας ευνοεί. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις γρήγορα, δίχως σαφείς επιλογές. Θα ήταν καλό να στηριχθείτε από ανθρώπους που θαυμάζετε, εκτιμάτε ή έχουν μία σημαντική θέση στον κοινωνικό ιστό.

Μία στροφή σε σχέσεις που νοσταλγείτε, σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας, καθώς έρχονται στην επιφάνεια τραύματα, ανασφάλειας και κενά συναισθηματικά.

Αυτές τις μέρες, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εξωτερική σας εικόνα, είτε αλλάζοντας στυλ και εμφάνιση. Ίσως τολμήσετε αυτό που είχατε ονειρευτεί και ως τώρα δεν αποφασίζατε.

Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Αρκεί να θωρακιστείτε απέναντι σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς. Η αντίδρασή σας είναι άμεση, ίσως όμως χρειάζεται και ευελιξία.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;