Μπλάκ- άουτ σε υπηρεσίες της Google και στο YouTube από συμφόρηση του δικτύου!
Προβλήματα παρουσιάστηκαν στις υπηρεσίες της Google το βράδυ της Κυριακής!

Ένα μεγάλο πρόβλημα διαπίστωσαν οι χρήστες του YouTube και άλλων υπηρεσιών της Google. Η υπηρεσία αυτή, καθώς και άλλες υπηρεσίες της Google έπεσαν λόγω των υψηλών επιπέδων υπερφόρτωσης του δικτύου στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης!

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες YouTube, Google Cloud και G Suite επηρεάστηκαν από αυτή την υπερφόρτωση. Η Google υποστηρίζει ότι μετά τον εντοπισμό της αιτίας του προβλήματος , αναμένει σύντομα να επανέλθει η κανονική λειτουργία των υπηρεσιών της. Ενώ, σε κάποιες περιοχές έχει επανέλθει η σωστή λειτουργία των υπηρεσιών, σε άλλες παρουσιάζονται ακόμη προβλήματα!

Τα προβλήματα αυτά παρατηρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε χώρες που είχαν Εκλογές, όπως και η Ελλάδα. Το μπλάκ- άουτ της Google επηρέασε άμεσα το Gmail και τα Έγγραφα Google.

Η εταιρεία δήλωσε τα εξής:

“Οι χρήστες ενδέχεται να βλέπουν αργή απόδοση ή διακεκομμένη λειτουργία.

Οι ομάδες των τεχνικών μας έχουν ολοκληρώσει την πρώτη φάση των εργασιών και επί του παρόντος εφαρμόζουν τη δεύτερη φάση, μετά την οποία αναμένουμε να επιστρέψουμε στην κανονική εξυπηρέτηση των χρηστών μας.”

Δες ακόμα: Βίλεμ Αϊντχόφεν: Η Google τιμά τον Ολλανδό γιατρό με ένα doodle!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;