Εκλογές 2019: Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Από neolaia.gr Team 2 Ιουνίου 2019

Ο πρωθυπουργός της χώρας βρέθηκε στο Σύνταγμα και σχολίασε τα σημερινά αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες!

Με τις εκλογές 2019 να βρίσκονται επισήμως στη δύση τους, έχουμε τα αποτελέσματα των δύο μεγάλων εκλογικών Κυριακών, της 26ης Μαίου και της 2ης Ιουνίου, που ολοκληρώθηκαν σήμερα. Οι εθνικές εκλογές 2019, ωστόσο, αναμένονται για τις 7 Ιουλίου και η μάχη εκεί θα είναι πολύ πιο έντονη, από ότι φαίνεται, καθώς εκεί θα κριθούν πολλά.

Μετά την ανάδειξη των σημερινών εκλογικών αποτελεσμάτων, είδαμε τη Νέα Δημοκρατία να επικρατεί σε 11 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, αλλά και σε πολλούς δήμους.

Δημοτικές εκλογές 2019: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα & Πάτρα

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στο Σύνταγμα, στα εκλογικά κέντρα της Ρένας Δούρου, αλλά και του υποψήφιου Δημάρχου, Νάσου Ηλιόπουλου, λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών της φετινής χρονιάς.

Εκεί, λοιπόν, έκανε και το πρώτο του σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Στην πολιτική όπως και στη ζωή έχει σημασία να ξέρεις και να χάνεις, αλλά να σηκώνεσαι όρθιος και να παλεύεις», ενώ στη συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στους Δημάρχους, αλλά και τους Περιφερειάρχες που κατάφεραν σήμερα να εκλεγούν, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων.

Στο τέλος των δηλώσεών του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, πρόκειται να είναι και οι πιο καθοριστικές, αφού θα αποτελέσουν «τη μάχη όλων των μαχών».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486