Δημοτικές εκλογές 2019: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Λάρισα & Πάτρα

Από neolaia.gr Team 2 Ιουνίου 2019

Δείτε αναλυτικά ποιοι βγήκαν νικητές στις Δημοτικές εκλογές 2019!

Οι Δημοτικές εκλογές 2019 έφτασαν αισίως και επισήμως στο τέλος του, μετά από δυο συνεχείς Κυριακές έντονης εκλογικής «μάχης» ανάμεσα σε υποψηφίους και συνδυασμούς.

Την προηγούμενη Κυριακή, 26 Μαΐου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών, ενώ σήμερα, Κυριακή 2 Ιουνίου, κλείνει και επίσημα η δεύτερη Κυριακή των εκλογικών αναμετρήσεων, οι οποίες διεξάγονται ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα και αφορούν την εκλογή Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και Περιφερειάρχων.

Όσον αφορά, όμως, τις δημοτικές εκλογές 2019, οι οποίες έχουν σκοπό να αναδείξουν ποιος υποψήφιος ή ποια υποψήφια θα καταλάβει τη νέα θέση του Δημάρχου στον εκάστοτε Δήμο, τα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί και ξέρουμε πλέον ποιοι είναι οι νέοι Δήμαρχοι σε μεγάλους δήμους της χώρας!

Δες αναλυτικά παρακάτω τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στους Δήμους της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Λάρισας.

Δημοτικές εκλογές 2019 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Δείτε αναλυτικά:

  • Δήμος Αθηναίων

Σαρωτική και με μεγάλη διαφορά είναι η νίκη του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων, ο οποίος συγκέντρωσε στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών το 65,24%, έναντι 34,76% που συγκέντρωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, με την ενσωμάτωση στο 98,30%.

  • Δήμος Πειραιώς

Με την ενσωμάτωση να αγγίζει το 98,68%, στον Δήμο Πειραιώς εκλέγεται νέος Δήμαρχος ο Ιωάννης Μώραλης, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει το 57,84%, έναντι του Νικόλαου Βλαχάκου που πήρε το 42,16%.

  • Δήμος Θεσσαλονίκης

Νέος δήμαρχος στον Δήμο Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε τελικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος κατάφερε στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών να συγκεντρώσει το ποσοστό του 66,80% έναντι του Νίκου Ταχιάου που πήρε ποσοστό 33,20%.

  • Δήμος Πατρέων

Στον Δήμο Πατρέων επανεκλέγεται ο Κώστας Πελετίδης, ο οποίος, με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 29,52%, προηγείται με 70,71% έναντι του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο οποίος πήρε το 29,29% .

  • Δήμος Λαρισαίων

Στο Δήμο Λαρισαίων επανεκλέγεται ο Απόστολος Καλογιάννης, με την ενσωμάτωση στο 98,24%, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το 57,42%, έναντι του 42,58% που πήρε η Ειρήνη Καραλαριώτου.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486