5 celebrities που έχουν διάσημους γονείς και δεν το ήξερες!
Κι όμως αυτοί οι celebrities έχουν διάσημους γονείς!

Οι περισσότεροι celebrities έχουν και διάσημους γονείς. Είναι ένα κοινό μυστικό. Βλέπεις, όπως, εσύ που μεγαλώνεις με γονείς με απλές δουλειές θέλεις να τους μοιάσεις και να γίνεις σαν και αυτούς, έτσι και οι αγαπημένοι μας celebrities θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα των γονιών τους.

Αλλά, σου έχω συγκεντρώσει κάποιους celebrities που δε γνώριζες ότι οι γονείς τους ήταν επίσης διάσημοι. Τι λες, πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί;

Nena Thurman- η μαμά της Uma Thurman

Η μητέρα της γνωστής ηθοποιού ήταν ένα πολύ διάσημο και αναγνωρισμένο μοντέλο. Με μεγάλη καριέρα μέσα στη δεκαετία του ’50 και των επόμενων δεκαετιών μέχρι τη γέννηση της κόρης της.

Blythe Danner – η μαμά της Gwyneth Paltrow

Με μία καριέρα στην υποκριτική, όπως και η κόρη της. Λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι η καριέρα της ξεκίνησε με ρόλους στην τηλεόραση τις δεκαετίες ’80- ’90 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων και τα Meet The Focker, The Other Woman.

Ingrid Bergman- η μαμά της Isabella Rossellini

Η Isabella Roseline αποτελεί ένα διάσημο μοντέλο, ηθοποιό και την πρώην γυναίκα του Martin Scorsese. Η μητέρα της δε θέλεις συστάσεις, καθώς αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της με μεγάλη καριέρα και 3 Όσκαρ για την υποκριτική της ικανότητα.

John Barrymore- ο παππούς της Drew Barrymore

Το ότι η Drew Barrymore έχει γεννηθεί σε μία οικογένεια μεγάλων ταλέντων του χώρου του θεάματος είναι γνωστό. Όμως, ο πιο επιτυχημένος και γνωστός από όλους είναι ο παππούς της που έχει και το δικό του αστέρι στο Walk of Fame στο Hollywood!

Yolanda Hadid- η μητέρα των Gigi και Bella

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

❤Such a profound celebration of life with the most important people by my side. Thank you to my children Gigi, Bella and Anwar for teaching me the meaning of unconditional love throughout the ups and downs of life. I am beyond excited to start this next chapter with much love and gratitude in my heart………. #54BigOnes #CelebrationOfLife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOLANDA (@yolanda.hadid) στις

Όλοι ξέρουν τις αδερφές Hadid. Αυτό που δε ξέρουν, όμως, είναι ότι κι η μητέρα τους, επί 15 χρόνια έκανε μεγάλη καριέρα σαν μοντέλο. Με φωτογραφήσεις, διαφημιστικά και πολλά εξώφυλλα. Σταμάτησε το 1994 για να κάνεις τα παιδιά της!

Δες ακόμα: H Σίντι Κρόφορντ εύχεται χρόνια πολλά στη Ναόμι Κάμπελ με μία απίστευτη φωτογραφία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
5'
28 - 27
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;