Φοιτητικό σπίτι: Τα 5 λάθη που θα πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε στη διακόσμησή του!

Από neolaia.gr Team 31 Μαΐου 2019

Για να είναι τέλεια διακοσμημένο το φοιτητικό σπίτι σου, πρέπει να αποφύγεις αυτά τα λάθη!

Το φοιτητικό σπίτι σου είναι το μέρος που θα μείνεις για πρώτη φορά μόνος σου και θα περάσεις όλη τη φοιτητική ζωή σου. Θα μαζεύεις φίλους σου και θα κάνεις διάφορα πράγματα.

Για αυτό πρέπει να είναι βολικό και όμορφο!

Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει πρώτα να δεις τον χώρο σου και μετά να αγοράσεις τα έπιπλα που χρειάζεσαι, αλλά και ταιριάζουν στον χώρο αυτό. Δε χρειάζεται υπερβολές!

Αλλά, όπως, όλοι θα κάνεις κάποια λάθη που καλό είναι να αποφύγεις!

1. Γραφείο

Αν το σπίτι σου είναι μικρό τότε σίγουρα δε θα χρειαστείς γραφείο. Θα σου πιάσει αρκετό χώρο που θα μπορούσες να βάλεις ένα όμορφο τραπεζάκι! Έτσι και αλλιώς σπάνια το χρησιμοποιείς για να διαβάζεις εκεί!

2. Έπιπλα χωρίς αποθηκευτικούς χώρους

Συνήθως οι ντουλάπες είναι μικρές και δε χωράνε όλα σου τα ρούχα! Για αυτό θα πρέπει να πάρεις έναν καναπέ με αποθηκευτικό χώρο, ή και κρεβάτι που να έχει συρτάρια. Θα δεις ότι δε θα χρειαστείς, έτσι να γεμίσεις το σπίτι σου με συρταριέρες και ντουλαπάκια.

3. Μεγάλο κρεβάτι

Δες πώς είναι ο χώρος σου και αποφάσισε για την καταλληλότητα του κρεβατιού Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι μονό, αλλά μπορείς να πάρεις ένα ημίδιπλο που θα φαίνεται και πιο όμορφο και χώρο δε θα πιάνει πολύ!

4. Ντουλάπα για το μπαλκόνι

Δε θέλεις να έχεις τίποτα στο μπαλκόνι σου και έτσι μένεις με τους κουβάδες, τις σφουγγαρίστρες και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, μέσα στη μέση. Ενώ, μία ντουλάπα μπαλκονιού θα ήταν ότι έπρεπε για να τα κρύψεις όλα αυτά!

5. Πάρε Φουρνάκι και όχι κουζίνα

Αν έχει θέση για κουζίνα καλώς, αλλά συνήθως σε αυτά τα σπίτια ένα φουρνάκι θα βοηθήσει πάρα πολύ! Και δεν πιάνει και πολύ χώρο, και ντουλάπι μπορείς να βάλεις από κάτω για να βάζεις και εκεί πράγματα!

Δες επίσης: 4 βασικοί λόγοι για τους οποίους χρονοτριβούμε!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486