Μύθοι και αλήθειες γύρω από την φυτοπροστασία! Εσύ πόσο διαβασμένος/η είσαι;
Αναρωτήσου κι εσύ με ποιο τρόπο γίνονται τα τρόφιμά μας ασφαλή, τι θα συνέβαινε χωρίς τη χρήση προϊόντων φυτοπροστασίας κι αν είναι πάντα οι παραγωγοί σε θέση να χειριστούν υπεύθυνα τα προϊόντα φυτοπροστασίας!

Η Bayer βρέθηκε στο TEDxAUAthens δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περιηγηθούν με VR γυαλιά στις φάρμες του μέλλοντος. Η δουλειά του γεωπόνου αλλάζει δραστικά με γνώμονα τη διατήρηση των φυσικών πόρων και η Bayer έχεις ως βασικό πυλώνα την υποστήριξη και προώθηση του Sustainable Agriculture μέσα από το πρόγραμμα Forward Farming.

Παράλληλα 33 φοιτητές και απόφοιτοι του Γεωπονικού συμμετείχαν στο παιχνίδι «Καλλιεργώντας τη γνώση» με ερωτήσεις σχετικές με τη φυτοπροστασία, με τους τυχερούς να κερδίζουν μία επίσκεψη και περιήγηση σε μία σύγχρονη συνεργαζόμενη με την Bayer φάρμα!

Στους συμμετέχοντες τέθηκαν ως ερωτήσεις, μερικοί από τους πιο συνήθεις “Μύθους και Αλήθειες” σχετικά με τα προϊόντα φυτοπροστασίας. Θα περίμενε κανείς ότι λόγω του ακαδημαϊκού τους υπόβαθρου η πλειοψηφία θα ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τους “μύθους”.
Πόσοι όμως ήταν πραγματικά καλά διαβασμένοι;

Το 85% των συμμετεχόντων “παρασύρθηκαν από τους μύθους”, απαντώντας λάθος σε τουλάχιστον μία ερώτηση. Κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα των «μύθων» αυτών περιλαμβάνουν τη γενικότερη πεποίθηση για τον τρόπο καλλιέργειας την απόδοση και την ασφάλεια των προϊόντων των βιολογικών καλλιεργειών, καθώς και η αντίληψη σχετικά με τις κοινές πρακτικές φυτοπροστασίας και γεωργίας

Αναρωτήσου κι εσύ με ποιο τρόπο γίνονται τα τρόφιμά μας ασφαλή, τι θα συνέβαινε χωρίς τη χρήση προϊόντων φυτοπροστασίας και αν είναι πάντα οι παραγωγοί σε θέση να χειριστούν υπεύθυνα τα προϊόντα φυτοπροστασίας.

Δοκίμασε κι εσύ τις γνώσεις σου σκεπτόμενος τις 3 παρακάτω ερωτήσεις:

Είναι τα τρόφιμά μας ασφαλή;
Τι θα συνέβαινε χωρίς τη χρήση προϊόντων φυτοπροστασίας;
Είναι οι παραγωγοί σε θέση να χειριστούν υπεύθυνα τα προϊόντα φυτοπροστασίας;

Μάθε περισσότερα και γνώρισε τις δράσεις της Bayer Hellas!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;