Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Θα παραιτηθεί τελικά από την προεδρία της Facebook;
Σε αναμονή βρίσκεται ακόμα η σημερινή ψηφοφορία που θα έχει θέμα το αν πρέπει τελικά να παραιτηθεί από την προεδρία της εταιρίας ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ!

Εν αναμονή της σημερινής ψηφοφορίας, λοιπόν, που θα έχει κεντρικό θέμα το αν πρέπει τελικά να παραιτηθεί από την προεδρία του Facebook ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής της παγκόσμιας εταιρίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και προγραμματιστής, πέρα από CEO της Facebook, προεδρεύει και επί του διοικητικού συμβουλίου, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που τον (προ)καλούν τον τελευταίο καιρό να αποχωρήσει από την προεδρία, προκειμένου να εστιάσει περισσότερο στη λειτουργία της εταιρίας. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι-δεν είναι σχετικά αδύνατον να συμβεί, δεδομένου ότι ο Ζούκερμπεργκ κατέχει το 60% του δικαιώματος ψήφου.

Ο Jonas Kron, ανώτερος αντιπρόεδρος στην Trillium Asset Management, η οποία και κατέχει μετοχές της Facebook, ύψους 7 εκατομ. δολαρίων, υπογράμμισε για τον επιχειρηματία της Fecebook τα εξής:

«Διατηρεί δύο θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης σε μία από τις πιο υψηλού επιπέδου εταιρείες στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Και αν μπορεί να επικεντρωθεί στο ρόλο του CEO και να αφήσει κάποιον άλλον να επικεντρωθεί στο διοικητικό συμβούλιο αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο»

Κατά πως φαίνεται, ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο ίδιος ο Ζούκερμπεργκ φαίνεται αμετάκλητος και δεν σκοπεύει να παραδώσει τα ηνία της προεδρίας αλλού, παρόλα αυτά, αναμένουμε τα αποτελέσματα της σημερινής ψηφοφορίας.

Δείτε ακόμα: 7 άγνωστες λειτουργίες του facebook που πρέπει να αρχίσεις να χρησιμοποιείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;