Έλα να σε πάω διακοπές στο νησί της... καρδιάς!
Τ Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ω Ρ Α

Μου ‘πες πως φέτος θες λίγο Μύκονο, λίγο Σαντορίνη και σου ‘σκασε και μια Μήλος τελευταία στιγμή. Ωραία η Μήλος, αλλά σου είπα μεγάλο νησί ρε παιδί μου, ρομαντικό μεν… αλλά που να τρέχουμε!

Ήθελα Σέριφο και Φολέγανδρο και Σαμοθράκη, αλλά μετά από το νησί σε σχήμα καρδιάς, νομίζω πως εκεί θέλω να πάμε! Εγώ θέλω, αλλά… αρκεί η θέληση;

Ο λόγος για το περίφημο Makepeace Island (το όνομά του τα λέει όλα), το μοναδικό νησί στον κόσμο που έχει σχήμα καρδιάς και ομολογουμένως είναι πολύυυ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Αν το σκέφτεσαι να πας προς τα εκεί (και γιατί όχι, καλοκαίρι πλησιάζει, έχουμε βγει στα μπαλκόνια, σηκώνουμε μπλούζες, σιχτιρίζουμε με τα γα@@@κούνουπα), τότε κάνε τους προγραμματισμούς σου, φίλε μου, γιατί… κοστίζει λιγάκι, όπως καταλαβαίνεις φαντάζομαι.

Το Μέικπις Άιλαντ που λες, είναι μια ιδιόκτητη νησίδα, που βρίσκεται στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας πάνω στον ποταμό Noosa και ανήκει στον Richard Branson, έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Virgin Group.

Όπως ψυχανεμίζεσαι άρα, πρόκειται ουσιαστικά για ένα private νησί – τουριστικό αξιοθέατο – θέρετρο – δενπατάςαντοεισόδημάσουδενξεπερνάειτα10εκατομμύρια, το οποίο δύναται να φιλοξενήσει μέχρι… 22 άτομα, προσφέροντας, ωστόσο, το ΑΠΟΛΥΤΟ πακέτο διακοπών, τύπου επίγειος παράδεισος και λίγα λέμε, για να μην κλαίμε.. (Σνιφ-σνιφ, κλαψ-κλαψ, ζηλέψαμε λίγο, ούτε καν).

 

Οι επισκέπτες μένουν άφωνοι από τις παροχές του νησιού, αλλά και από την εξαιρετική του όψη, αφού πρόκειται για καταπράσινες εκτάσεις, μπροστά από το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας και όλα αυτά σε μια γη που έχει σχήμα καρδιάς. Priceless!

Θα πάω κι εγώ κάποια φάση. Και αν πάω, trust me, δε νομίζω να με ξανά δει η μάνα μου.

Δες ακόμα: Tristan da Cunha: Το πιο απομονωμένο νησί στον πλανήτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;