Δημοτικές Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της επανακαταμέτρησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Από neolaia.gr Team 30 Μαΐου 2019

Ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Δες ποιοι δύο υποψήφιοι θα είναι στον β' γύρο!

Οι Δημοτικές Εκλογές 2019 στον Δήμο Θεσσαλονίκης ήταν ένα θρίλερ για γερά νεύρα. Η δεύτερη θέση ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα στον συνδυασμό του Κώστα Ζέρβα και του Γιώργου Ορφανού. Μάλιστα, η διαφορά τους ήταν τόσο μικρή που ώθησε τον δεύτερο αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, φαίνεται ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στις Δημοτικές Εκλογές 2019 του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι οριστικό. Έτσι οι κύριος Νίκος Ταχιάος και Κώστας Ζέρβας, πάνε στον β’ γύρο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή που μας έρχεται!

Η διαδικασία της επανακαταμέτρησης έγινε με γρήγορους ρυθμούς και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο με την πρώτη καταμέτρηση και στα 475 τμήματα. Μάλιστα, η διαφορά των συνδυασμών του κυρίου Ζέρβα και του κυρίου Ορφανού ήταν ακριβώς η ίδια.

Ο κύριος Ορφανός έμεινε με 509 ψήφους πίσω από τον κύριο Ζέρβα. Πράγμα που σημαίνει ότι μένει εκτός β’ γύρου!

Η ιστοσελίδα voria.gr αναφέρει πληροφορίες  ότι δεν προκύπτει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό της αρχικής καταμέτρησης των ψήφων. Οπότε, οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι πάνε κανονικά στον δεύτερο γύρο της Κυριακής και ο κ. Ορφανός μένει εκτός.

Δες ακόμα: Δημοτικές Εκλογές 2019: Αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486