Δημοτικές Εκλογές 2019: Αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Από neolaia.gr Team 29 Μαΐου 2019

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 κατέθεσε ο Γιώργος Ορφανός!

Οι Δημοτικές Εκλογές 2019 πάνε προς τον β’ γύρο της διαδικασίας, αλλά από ότι φαίνεται στον Δήμο Θεσσαλονίκης υπάρχουν αμφισβητήσεις. Ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», κατέθεσε αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στον Δήμο Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 3 το μεσημέρι

Δες αναλυτικά την ανακοίνωση του συνδυασμού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» του κ. Ορφανού:

«Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα το πρωί (Τετάρτη 29 Μαΐου 2019) στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».

Η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 15:00.»

Ο Γιώργος Ορφανός και ο συνδυασμός με τον οποίο κατεβαίνει στις Δημοτικές Εκλογές 2019 βρίσκεται στην τρίτη θέση με μόλις 488 ψήφους διαφορά από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα που είναι δεύτερος. Η ενσωμάτωση είναι στο 99,79%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία της επανακαταμέτρησης δεν επηρεάζει την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Ο δεύτερος γύρος για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τη συμμετοχή των Νίκου Ταχιάου και Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Δες ακόμα: Δημοτικές Εκλογές 2019: Αυτοί οι δήμαρχοι συγκέντρωσαν ποσοστό 100%!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486