Φοιτητική ζωή: 3 μοναδικές συνήθειες που αναπτύσσεις όσο είσαι φοιτητής!
Οι συνήθειες αυτές σίγουρα θα σε ακολουθήσουν στη φοιτητική ζωή σου!

Η φοιτητική ζωή είναι και η φάση που θα αρχίσεις να γνωρίζεις τον εαυτό σου λίγο καλύτερα. Θα αρχίσεις να αποκτάς νέες συνήθειες και να βλέπεις τι σου αρέσει και τι όχι στην καθημερινότητά σου.

Εγώ θα σου μιλήσω λίγο γι αυτές τις συνήθειες. Είναι κάποια πράγματα που κάνεις στην καθημερινότητά σου και δεν μπορείς χωρίς αυτά.

Όσο πήγαινες σχολείο, όμως, τα πράγματα ήταν απλά! Πρωινό ξύπνημα, σχολείο, διάβασμα, φροντιστήριο και πάει λέγοντας. Δεν υπήρχε και πάρα πολύ χρόνος για να αναπτύξεις την προσωπικότητά σου.

Στη φοιτητική ζωή σου, όμως, θα έχεις και το χώρο, αφού λογικά θα μένεις μόνος σου, αλλά και τον χρόνο για να φτιάξεις μοναδικές συνήθειες που θα σε ακολουθούν για πάντα. Άλλες καλές, άλλες κακές, άλλες στα όρια!

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι φοιτητές αναπτύσσουν κάποιες από τις παρακάτω συνήθειες!

1. Καφές

Παλιά ήταν το φραπέ! Πλέον, έχει εξελιχθεί σε φρέντο! Στο μέλλον, δε ξέρω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι καφές και φοιτητής πάνε χέρι χέρι.

Οι περισσότεροι μέχρι να πάμε Πανεπιστήμιο ούτε που τον βάζαμε στο στόμα μας. Ή πίναμε διάφορα ροφήματα που μπορεί να έμοιαζαν, αλλά στην ουσία ήταν γλυκά μεταμορφωμένα σε καφέ.

Στη φοιτητική ζωή σου, όμως, θα μπεις για τα καλά στο μονοπάτι του καφέ. Θα θέλεις καφέ για να ξυπνήσεις. Θα θέλεις έναν καφέ στη σχολή για να αντέξεις στο μάθημα. Θα πας για έναν καφέ μετά τη σχολή. Και το απόγευμα; Θα κάτσεις μέσα; Θα πας πάλι για έναν καφέ!

Βλέπεις που καταλήγει αυτό έτσι; Καφές παντού!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;