Eurovision 2019: Ανάμεσα στους πιο κακοντυμένους της διοργάνωσης η Τάμτα!
Το ντύσιμο της Τάμτα στη Eurovision 2019 φαίνεται να μην άρεσε πολύ στους φανς!

Η Eurovision 2019 μπορεί να έχει τελειώσει και ο νικητής να έχει αναδειχθεί, αλλά μας απασχολεί ακόμη. Καθώς, όλο και κάτι νέο ακούγεται για τον μουσικό διαγωνισμό!

Ένα από αυτά είναι και η λίστα με τις πιο κακοντυμένες εμφανίσεις που κυκλοφορεί από το ολλανδικό site, “House of Eurovision”. Το site αυτό απένειμε το βραβείο Barbara Dex, όπως κάνει και κάθε χρόνο από το 1997, στη χειρότερη εμφάνιση της Eurovision 2019!

Το βραβείο έχει πάρει το όνομά του από την τραγουδίστρια που είχε εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 1993. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πάρει την τελευταία θέση στον διαγωνισμό της Eurovision και το φόρεμά της είχε λάβει πολλές αρνητικές κριτικές.

Το βραβείο αυτό φέτος το πήρε ο Conan Osíris που εκπροσώπησε την Πορτογαλία.  Μάλιστα, συμμετείχε στην Eurovision 2019 με το τραγούδι “Telemóveis” και κατάφερε να κατακτήσει τη 15η θέση στον Α’ ημιτελικό με 51 βαθμούς. Επομένως, δεν πέρασε και στον μεγάλο τελικό.

Τη δεύτερη θέση, δυστυχώς, κατέλαβε η Τάμτα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που εκπροσώπησε την Κύπρο στη φετινή διοργάνωση, είχε ακούσει πολλά για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει στη σκηνή του διαγωνισμού!

Δες αναλυτικά τη λίστα με την πεντάδα των πιο κακοντυμένων στη Eurovision 2019, σύμφωνα με το ολλανδικό site:

  1. Conan Osiris
  2. Τάμτα
  3. Zena, Λευκορωσία
  4. Eliot, Βέλγιο
  5. Tamara Todevska, Βόρεια Μακεδονία

Δες και την εμφάνιση της Τάμτα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Only ❤ to all the amazing Fans of #Eurovision from all over Europe and not only,who showed and keep on expressing their love to our song and our performance.. Gathering around from so many countries YOU guys are the heart of this contest. Eurovision has always been a big dream for me that finally came true.. and all of you made this experience even more colourfull… ? Thank You???? #eurovision #daretodream #teamreplay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Εντοπίστηκε ακόμη ένα λάθος στη βαθμολογία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;