7 συνήθειες που σίγουρα θα χαλάσουν τη σχέση σου!
Κάποιες συνήθειες που έχεις κάνουν κακό στη σχέση σου!

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και να μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα και τις συνήθειες να μπουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Κάποιες φορές, όμως, η καθημερινότητα μπαίνει στη μέση και μπορούμε πολύ εύκολα να χαλάσουμε τη σχέση μας.

Βλέπεις, κάποιες συνήθειες που έχεις δεν κάνουν καλό στις σχέσεις σου, αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις!

1. Κριτικάρεις συνέχεια τον εαυτό σου

Κριτικάρεις τα πάντα πάνω σου και δε δείχνεις στον σύντροφό σου ότι είσαι καλά με το πώς είσαι για να μπορέσει να σε θαυμάσει κι αυτός. Πρέπει να αποκτήσεις λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση!

2. Κρίνεις τους πάντες γύρω σου

Με το να κρίνεις τους πάντες και να μην κοιτάς και λίγο τα ελαττώματά σου μπορείς πολύ εύκολα να καταστρέψεις τη σχέση σου. Πρέπει να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε, όμως, κι εσύ!

3. Να είσαι ο τέλειος σύντροφος

Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις τον άλλο να κάνει πράγματα για σένα. Να σε αιφνιδιάσει και να σε ξαφνιάσει. Αν τα κάνεις όλα εσύ, τότε δεν έχει να σου προσφέρει κάτι!

4. Να ζηλεύεις πολύ

Δεν είναι όλα ύποπτα. Πρέπει να είσαι πιο χαλαρή και να ζηλεύεις σε λογικά πλαίσια. Αν αυτό ξεφύγει τότε η σχέση σου θα έχει σίγουρα πρόβλημα!

5. Το να χαλάς πολλά λεφτά

Η αλήθεια είναι ότι δικά σου είναι κι ότι θέλεις τα κάνεις. Αν ο άλλος, όμως, σε δει ότι είσαι πολυέξοδος τότε είναι πιο πιθανό να απομακρυνθεί από τη σχέση, παρά να μείνει!

6. Να ελέγχεις τα πάντα

Έτσι όπως δε θέλεις να σε ελέγχουν όλη την ώρα, το ίδιο αισθάνεται κι ο άλλος. Πρέπει να μην κάνεις αυτό που δε θέλεις να σου κάνουν, και ο τόσος έλεγχος δεν κάνει καλό στη σχέση σου.

7. Να συγκρίνεις τον σύντροφό σου

Ή με τον πρώην σου (ακόμη χειρότερο), ή με κάποιον άλλο, ή με κάποιον από τους γονείς του. Προσπαθεί να είναι ο καλύτερος που μπορεί για σένα, οπότε επαίνεσε τον! Και μην τον κριτικάρεις!

Δες επίσης: 3 συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όλοι στο σεξ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;