50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗΣ - Μια βραδιά αφιερωμένη στον πιο επιτυχημένο συνθέτη του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού
Μια μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 και θα μας μείνει αξέχαστη!

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 13 διάσημοι καλλιτέχνες του λαϊκού πενταγράμμου θα ενώσουν τις φωνές τους για να τιμήσουν τον θρυλικό μουσικοσυνθέτη Αλέκο Χρυσοβέργη για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

O Θέμης Αδαμαντίδης, o Αντύπας, o Kωνσταντίνος Αργυρός, o Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Πάνος Κιάμος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Mίλτος Μπαντής, η Βασιλική Νταντά, η Κατερίνα Στανίση και ο Νότης Σφακιανάκης μάς υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη επιτυχίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς λάτρης του λαϊκού τραγουδιού.

«Ο αετός», «Ένα σου σημάδι μόνο», «Είσαι ένα πιστόλι», «Έρωτά μου», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Όλα σ΄ αγαπάνε», «Δεν σου κάνω τον άγιο». Αυτά και δεκάδες ακόμα τραγούδια θα μπορέσετε να τα απολαύσετε ζωντανά από τους μεγαλύτερους και μεγαλύτερες Έλληνες και Ελληνίδες καλλιτέχνες και μια πολυμελή ορχήστρα, σε μια σπάνια λαϊκή βραδιά.

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης είναι συνώνυμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την κλίση του προς τη μουσική και ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα μαθαίνοντας κιθάρα.

Γράφοντας πάντα από την καρδιά του και έχοντας την ικανότητα να αναδεικνύει το μεγαλείο της λαϊκής ψυχής, τα τραγούδια του Αλέκου Χρυσοβέργη έγιναν συνώνυμο της αγάπης αλλά και της απώλειας, του έρωτα αλλά και του ανεκπλήρωτου πάθους, της δοτικότητας αλλά της προδοσίας, της ειλικρίνειας αλλά και του ψέματος, με λίγα λόγια όλων των συναισθημάτων και των συμπεριφορών που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας. Για αυτό και κατάφεραν να γίνουν το soundtrack των πιο προσωπικών μας στιγμών, το soundtrack της ζωής μας.

Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού φέρνει πάνω του, φαρδιά πλατιά, την υπογραφή του Αλέκου Χρυσοβέργη

Σήμερα, ο Αλέκος Χρυσοβέργης δικαίως αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς συνθέτες στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 μέχρι και σήμερα, έχει γράψει σχεδόν 1.200 τραγούδια, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έγιναν τεράστιες επιτυχίες και εκτελέστηκαν από σημαντικότατους καλλιτέχνες, σημαδεύοντας έτσι για πάντα το λαϊκό πεντάγραμμο.

Ρίχνοντας μια ματιά στους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, πέφτουμε πάνω σε ονόματα-μύθους για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι: Στράτος Διονυσίου, Τζένη Βάνου, Νότης Σφακιανάκης, Κατερίνα Στανίση, Γιάννης Πάριος, Θέμης Αδαμαντίδης, Μαρινέλλα, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Αντύπας, Ρίτα Σακελλαρίου, Βασίλης Καρράς, Λένα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Κοντολάζος, Νίκος Μακρόπουλος, Δημήτρης Μητροπάνος και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες διέδωσαν με τη φωνή τους το όραμα του Αλέκου Χρυσοβέργη για το πως πρέπει να τραγουδιέται το λαϊκό τραγούδι.

Παράλληλα, η συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο, την Πάολα, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Θάνο Πετρέλη και άλλους καλλιτέχνες της εποχής μας αποδεικνύει ότι παραμένει ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν συμβιβάζεται μόνο με το ένδοξο παρελθόν, αλλά προσπαθεί να χτίσει και ένα ένδοξο παρόν, ρίχνοντας πάντα κλεφτές ματιές στο μέλλον που έρχεται.

Η καρδιά του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού θα χτυπάει δυνατά την Κυριακή 30 Ιουνίου, στο ΣΕΦ! Μία βραδιά που θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ:

50 Χρόνια Αλέκος Χρυσοβέργης
Πότε: Κυριακή 30 Ιουνίου
Πού: Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

Θέμης Αδαμαντίδης, Αντύπας, Κωνσταντίνος Αργυρός, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Πάνος Κιάμος, Δημήτρης Κοντολάζος, Νίκος Μακρόπουλος, Mίλτος Μπαντής, Βασιλική Νταντά, Κατερίνα Στανίση, Νότης Σφακιανάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Facebook page: 50 Χρόνια Αλέκος Χρυσοβέργης – The Concert

Facebook event: 50 χρόνια Αλέκος Χρυσοβέργης

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Τηλεφωνικά: 11876

Online: https://www.viva.gr/tickets/music/sef/50-xronia-alekos-xrysovergis/

Φυσικά σημεία στην Αθήνα: στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ.-Σαβ. 11:00-19:00) και στο athinorama.gr

Φυσικά σημεία στη Θεσσαλονίκη: στα καταστήματα Reload, Seven Spots και στα Καταστήματα Wind και στο athinorama.gr

Φυσικά σημεία στην Υπόλοιπη Ελλάδα: στα καταστήματα Seven Spots και στα Καταστήματα Wind και στο athinorama.gr

Η προπώληση συνεχίζεται έως την Κυριακή 30 Ιουνίου και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Α Ζώνη: 50€ / Β Ζώνη: 30€ / Γ Ζώνη: 25€ / Δ Ζώνη: 20€ / Αρένα όρθιων: 18€

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking.

Με αυτοκίνητο:

Ερχόμενος κάποιος από την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, χωρίς να λοξοδρομεί καθόλου, φτάνει μέσα στους χώρους στάθμευσης του Σταδίου.

Ερχόμενος από το λιμάνι του Πειραιά περνάει έξω από το Στάδιο.

Ερχόμενος από το αεροδρόμιο και ακολουθώντας την Αττική Οδό και την Εθνική Οδό φτάνει ταχύτατα στο Στάδιο.

Με Αστικές Συγκοινωνίες:

Οι λεωφορειακές γραμμές 101, 130, 217, 218, Α1, Β1 με αφετηρία τον Πειραιά κάνουν στάση έξω από την είσοδο του Σταδίου. Οι λεωφορειακές γραμμές Β1, Α1, Ε1, 130, 218, 232, 040, 217, 229 με τέρμα το λιμάνι του Πειραιά σταματούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι επισκέπτες περνώντας από την ειδική διάβαση κάτω από την παραλιακή οδό βρίσκονται στην είσοδο του Σταδίου. Στο ίδιο σημείο, στην απέναντι πλευρά του δρόμου, σταματάει και η γραμμή express Ε96 Πειραιάς- Αεροδρόμιο Αθηνών.

Τραμ: Στάση ΣΕΦ

ΗΣΑΠ: Στάση Νέο Φάληρο

Μετρό: Μετεπιβίβαση στις στάσεις Αττική, Ομόνοια, Μοναστηράκι στη γραμμή του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση προς Πειραιά και στάση Νέο Φάληρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;