Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μεταξύ εξιδανίκευσης και πραγματικότητας - 27 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 27 Μαΐου – 3 Ιουνίου

Μεταξύ εξιδανίκευσης και πραγματικότητας

Από τη Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που κυλά, έχει έναν σχηματισμό που φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων:

Πρόκειται για το σχηματιζόμενο ταυ τετράγωνο μεταξύ του Ερμή στους Διδύμους, σε αντίθεση προς τον Δία στον Τοξότη και τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Μία διαδρομή της σκέψης, του νου, των αποφάσεων και επιλογών, που διαπερνά ενίοτε ο ενθουσιασμός και η σπίθα της δημιουργίας και ενίοτε η φαντασία και το όνειρο.

Ο Ερμής στους Διδύμους, βρίσκεται στο ζώδιό του. Ο Δίας που είναι απέναντί του, επίσης είναι στο ζώδιο κυριαρχίας του. Και ο τρίτος εμπλεκόμενος πλανήτη, ο Ποσειδώνας, είναι στην καλύτερη θέση του.

Επομένως, πώς μπορεί να εκφραστεί αυτός ο δύσκολος συνδυασμός με τρεις δυνατούς πλανήτες;

Πιστεύω πως είναι μία αφύπνιση και κινητοποίηση, την οποία μπορούμε να διαχειριστούμε ικανοποιητικά, με λεπτούς χειρισμούς.

Το ταυ τετράγωνο είναι ένας σχηματισμός έντασης, πρόκλησης, αντίδρασης και ανταγωνισμού. Στον μεταβλητό σταυρό όμως, τίποτα δεν μένει στάσιμο. Και αντίθετα με το ανάλογο σχήμα στον σταθερό σταυρό, μπορεί να φέρει εξελίξεις και πρόοδο. Αρκεί να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στον στόχο και να το αποκρυπτογραφήσουμε σωστά!

Οι τρεις πλανήτες, προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή.

Ο Ερμής στους Διδύμους, είναι η έκφραση της λογικής και της δίψας για γνώση.

Ο Δίας στον Τοξότη, διευρύνει τους ορίζοντες της γνώσης και ανοίγει ένα παράθυρο προς νέους κόσμους.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, είναι η θάλασσα των συγκινήσεων και το πέλαγος της εμπνευσμένης δημιουργίας.

Η δυσκολία έγκειται όταν έχουμε υπερεκτίμηση των γνώσεων, διάσπαση προσοχής, πολλές ασχολίες που δεν ολοκληρώνονται σε ένα αποτέλεσμα και μία διαρκή ουτοπική προσέγγιση.

Το θετικό είναι, πως μπορούμε να εναλλάσσουμε τις επιλογές, τις σκέψεις και δοκιμάζοντας κάποιες απογοητεύσεις, να φιλοσοφήσουμε καλύτερα τη ζωή, να εκλογικεύσουμε το αποτέλεσμα και να κάνουμε στροφή, προς μία νέα πορεία διατηρώντας πάντα τα θετικά της εμπειρίας και την ελπίδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Η υπερβολή των ημερών σας οδηγεί να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με υπομονή.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η περίοδος που διανύουμε, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας προβληματίσουν. Μπορεί να νιώσετε πως στρέφονται εναντίον σας και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον και σας έχουν απογοητεύσει.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις, όμως μην εξιδανικεύετε…Θα νιώσετε «προδομένοι» στις προσδοκίες σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;