Εν αναμονή δηλώσεων Τσίπρα - Πρώτη παραδοχή ήττας από Δημήτρη Παπαδημούλη
Δείτε αναλυτικά!

Με σοβαρό προβάδισμα στις Ευρωεκλογές 2019 φαίνεται να προηγείται η Νέα Δημοκρατία, ενώ μετά τις 9, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, από όπου και γνωστοποιήθηκε ότι δε θα κάνει ακόμα κάποια δήλωση.

Αναμένονται δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, τα οποία δείχνουν προβάδισμα της ΝΔ κατά 9 μονάδες.

«Θα μιλήσουμε πρώτα πάνω και μετά θα κάνω αναλυτικές δηλώσεις», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, ενώ όσο περνά η ώρα όλο και περισσότερα στελέχη καταφθάνουν στην Κουμουνδούρου.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των exit polls, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε τα εξής:

«Πρόκειται για μια ήττα, αλλά όπως έχουμε δει και στο παρελθόν μια ήττα στις ευρωεκλογές δεν μπορεί να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές» […]«Αν τα δυο μεγαλύτερα κόμματα στις ευρωεκλογές έχουν ποσοστό 60%, αυτό σημαίνει ότι στις εθνικές εκλογές το ποσοστό αυτό θα φτάσει στο 70%. Και θεωρώ ότι έχουμε ακόμη χρόνο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς».

Αναμένουμε για τις πρώτες δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Δείτε ακόμα: Ευρωεκλογές 2019: Οι προβλέψεις για τη σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;