Γι αυτόν το λόγο το σεξ παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ευτυχία μίας σχέσης!
Ορίστε γιατί το σεξ παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ευτυχία ενός ζευγαριού!

Συχνά, συνδέουμε τις καλές σχέσεις με τη σεξουαλικότητα. Υποθέτοντας φυσικά ότι τα ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν σεξ πιο συχνά από αυτά που δεν είναι και τόσο ευτυχισμένα.

Αλλά, έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί συνδέουμε τόσο το πόσο σεξ κάνει ένα ζευγάρι με την ευτυχία του;

Μια νέα έρευνα από τον Anik Debrot δείχνει τον εκπληκτικό ρόλο του σεξ σε μία σχέση και της συντροφικότητας που αυτό  Σε μια σειρά από τέσσερις ξεχωριστές μελέτες, η Debrot και οι συνεργάτες της ήταν σε θέση να εντοπίσουν τον τρόπο με τον οποίο το καθημερινό φιλί, το αγκάλιασμα και η επαφή μεταξύ των συντρόφων συμβάλλουν μοναδικά στην ικανοποίηση της σχέσης και στη γενική ευημερία.

Η μελέτη μιλάει για το πώς οι άνθρωποι που έχουν μία καλή σεξουαλική ζωή, έχουν και μία μεγαλύτερη τάση να νιώθουν ικανοποίηση και χαρά στην καθημερινότητά τους. Αλλά, το ένα είναι επακόλουθο του άλλου!

Σε μία καλή σχέση, υπάρχει και καλό, αλλά και πολύ σεξ. Ενώ, σε μία σχέση με προβλήματα το σεξ μειώνεται σε διάρκεια.

Οι επιστήμονες συμπεραίνουν ότι το κλειδί για το σεξ είναι ένα θετικό συναίσθημα που δημιουργείται στο ζευγάρι και το συναίσθημα του όλα είναι τέλεια!

Οπότε το σεξ και η ευτυχία στη σχέση είναι αλληλένδετα και σωστά συσχετίζουμε τα ευτυχισμένα ζευγάρια με την καλή σεξουαλική ζωή. Το ένα φέρνει το άλλο!

Συνοψίζοντας, η εκπλήρωση των σχέσεων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, από τους οποίους η φυσική αλληλεπίδραση του ζευγαριού είναι μόνο μία. Ο Debrot έδειξε ότι το σεξ στο ζευγάρι παίζει έναν εκπληκτικά ισχυρό ρόλο στο καλό της σχέσης και της ευημερίας!

Δες ακόμα: 11 απίθανα στατιστικά για το σεξ που πρέπει να γνωρίζεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;