4 σειρές που είχαν το καλύτερο τέλος και πρέπει να τις δεις!

Από neolaia.gr Team 25 Μαΐου 2019

Αυτές οι σειρές έχουν τα καλύτερα φινάλε!

Το πιο σημαντικό σε μία σειρά είναι το τέλος. Βασικά, σε κάθε πράγμα είτε είναι βιβλίο, είτε ταινία, είτε σειρά το τέλος είναι αυτό που θα σου αφήσει μία εικόνα και ένα συναίσθημα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα! Μπορεί να σε κάνει να λατρέψεις ή να μισήσεις αυτό που βλέπεις!

Στις σειρές είναι ακόμη πιο σημαντικό γιατί έχεις επενδύσει αρκετό χρόνο για να τις παρακολουθήσεις και έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους χαρακτήρες. Οπότε, θέλεις να δεις πολλά.

Τις περισσότερες φορές, όμως, είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι πάντες. Αυτό το έχουμε δει και με το Game of Thrones, αλλά και με το Lost!

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα φινάλε σειρών; Σου έχω μία λίστα που μπορείς άνετα να διαφωνήσεις, αλλά εγώ δεν την αλλάζω με τίποτα!

1. Breaking Bad

Η καλύτερη σειρά που έχει προβληθεί πότε. Και δε δέχομαι κάτι γι αυτό! Η ιστορία ενός ανθρώπου που έγινε ένας από τους πιο αιμοβόρικους και κακούς χαρακτήρες που έχουμε δει ποτέ στην οθόνη. Από την αρχή αυτή η σειρά είχε μία πιο βαθιά σκέψη και ήξερε ακριβώς που ήθελε να φτάσει. Ότι το έκανε και με τόση μαεστρία είναι ένα μεγάλο συν. Αν δεν την έχεις δει, δες τη τώρα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486