Το πρώτο τρέιλερ για το Terminator: Dark Fate είναι απλά επικό!
Μπορείς να το απολαύσεις με την ησυχία σου!

Το Terminator αποτελεί μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές ταινιών όλων των εποχών. Με 5 ταινίες στο ενεργητικό της και ακόμη μία που θα παιχτεί στις αίθουσες στις αρχές Νοεμβρίου του 2019!

Μετά από τρεις ταινίες αποχή από το franchise, ο άνθρωπος που το έκανε διάσημο, ο James Cameron, επιστρέφει σε ρόλο παραγωγού. Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν υπεύθυνος και για το σενάριο, αλλά και για τη σκηνοθεσία των δύο πρώτων ταινιών της σειράς. Οπότε, το να επιστρέφει σαν παραγωγός, με ενεργή συμμετοχή στην ιστορία και στα γυρίσματα της ταινίας, μας κάνει να αισθανόμαστε λίγο καλύτερα.

Μετά από δύο ταινίες που υπήρξαν αποτυχίες και σε κριτικές και σε εισπράξεις, η νέα ταινία έχει ένα μεγάλο βάρος. Αυτό του να αποδείξει ότι το franchise αυτό είναι έτοιμο για την επάνοδό του! Το βάρος αυτό, έχει να φέρει σε πέρας ο Tim Miller, που σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του Deadpool.

Πάντως το τρέιλερ υπόσχεται πολύ δράση, αλλά και ωραία γραφικά. Με καινούριου είδους Terminators, αλλά και την επιστροφή της μοναδικής Linda Hamilton ως Sarah Conor!

Μακάρι να έχει την ίδια επιτυχία που είχε και το Halloween του 2018, που έφερε πίσω την μυθική Laurie Strode που υποδύεται η Jamie Lee Curtis!

Μπορείς να απολαύσεις το πρώτο τρέιλερ για το Terminator: Dark Fate!

Δες ακόμα: Αυτή είναι η ταινία που «βύθισε» τον Τιτανικό στο box office!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
45'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
45'
0 - 2
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;