Πώς θα κάνεις την πρώτη σου συμμετοχή στις εκλογές αξέχαστη!
Πίτσα, μπύρα και κάλπη! Συνδυασμός δε χάνει!

Πρώτη φορά ψηφίζεις και η αλήθεια είναι πως “σου κάθεται” στις πιο… ενδιαφέρουσες εκλογές καθώς θα ψηφίσεις σε 4 κάλπες!

Ευρωεκλογές και δημοτικές μάλιστα, είναι από τις πιο σημαντικές διαδικασίες της δημοκρατίας μας και αφού είναι η πρώτη σου φορά που ψηφίζεις, αξίζει να την κάνεις
ξεχωριστή!

1. Πήγαινε μαζί με έναν δικό σου άνθρωπο και μοιράσου τη στιγμή

Ακούγεται σαν διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας, αλλά είναι γεγονός πως οποιαδήποτε στιγμή, όταν τη μοιράζεσαι με έναν δικό σου άνθρωπο, γίνεται πιο έντονη και πιο ξεχωριστή.

Προτείνουμε να είναι κάποιος γονέας ή ακόμα και καλύτερα και οι δύο μαζί! Θα απολαύσετε και έναν ωραίο περίπατο μέχρι το εκλογικό κέντρο, θα γελάσετε με τυχόν γραφικές φιγούρες στο εκλογικό τμήμα και θα κάνει και τυχόν μικρή αναμονή, ακόμα πιο ευχάριστη!

2. Πάρε ψηφοδέλτια για ενθύμιο

Δεν είμαι σίγουρος ότι επιτρέπεται, αλλά την πρώτη φορά που ψήφισα, ενώ ήμουν στο παραβάν, βρήκα το πιο γραφικό ψηφοδέλτιο και αντί να το πετάξω στα σκουπίδια, το έβαλα στην τσέπη μου. Ακόμα το έχω!

3. Μίλα με ανθρώπους που σέβεσαι για λάθη που έχουν κάνει εκείνοι σε κρίσεις προσώπων.

Μία πολύ ωραία ευκαιρία να μάθεις από τα λάθη των άλλων, αλλά να μάθεις και την ελληνική ιστορία!

Οι πιο ωραίες συζητήσεις ξεκινάνε με αυτήν τη λογική. Τη λογική “Μοιράσου μαζί μου μία στιγμή που έκανες λάθος στις εκλογές και πες μου τι σου άφησε. Κάνε με πιο σοφό!”.

4. Δες μία ελληνική πολιτική ταινία

Για να μπεις στο κλίμα! Δυνατές και safe επιλογές, το Ζ του Κώστα Γαβρά και το Λούφα και Παραλλαγή του 1984.

Το Ζ παραγωγής 1969, έχει θέμα τη δολοφονία του αριστερού βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη, και την αναζήτηση των ενόχων από τον ανακριτή Χρήστο Σαρτζετάκη, μετέπειτα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το σενάριο, διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος που έγραψε το 1966 ο Βασίλης Βασιλικός, υπέγραψε ο Ισπανός συγγραφέας Χόρχε Σεμπρούν, ο οποίος αργότερα έγινε υπουργός Πολιτισμού της Ισπανίας.

Λούφα και παραλλαγή είναι κινηματογραφική ταινία του 1984 σε σκηνοθεσία του Νίκου Περάκη. Η ταινία πραγματεύεται την κωμική πλευρά μιας δύσκολης περιόδου, υπό το καθεστώς δικτατορίας, και το γέλιο ως φυσική αντίδραση στην καταπίεση και τη στέρηση της ελευθερίας. Η ταινία απέσπασε τέσσερα βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (καλύτερης ταινίας, σεναρίου, α΄ ανδρικού ρόλου και μοντάζ). Στηριγμένη στην απλή φόρμα της, τη σάτιρα και τους διάλογους, η ταινία έγινε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

5. Δες τα αποτελέσματα με παρέα και κουβέντα

Ήρθε η ώρα να μάθεις τι είναι exit poll, πώς ερμηνεύουν όλα τα κόμματα τα αποτελέσματα και να κουτσομπολέψεις με τους φίλους και την παρέα σου, όσα λένε οι πολιτικοί στην τηλεόραση!

Πίτσα, μπύρα και κάλπη! Συνδυασμός δεν χάνει!

Για την σου πρώτη φορά στις κάλπες, μην ξεχνάς ότι υπάρχει το protifora.gr που θα σε προετοιμάσει για οποιαδήποτε απορία έχεις!

Δες κι αυτό: Όλα όσα δεν πρέπει να ξεχνάς, πηγαίνοντας προς τις κάλπες την Κυριακή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;