Μανώλης Σαρρής: Όσα αποκάλυψε ο νικητής του Master Chef 2019! (video)
Δες τι αποκάλυψε για το Master Chef 2019 o Μανώλης Σαρρής!

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” ήταν σήμερα ο νικητής του Master Chef 2019, Μανώλης Σαρρής. Ο νέος Έλληνας Master Chef μίλησε για όλα στην εκπομπή και θέλεις να μάθεις τι αποκαλύψεις έκανε!

Ο Μανώλης Σαρρής μίλησε τόσο για τον διαγωνισμό μαγειρικής, όσο και για την προσωπική του ζωή. Βέβαια, από τη συζήτηση δε θα μπορούσε να λείπει η άλλη φιναλίστ του Master Chef 2019, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη!

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σαρρής δήλωσε τα εξής:

“Η σύντροφός μου κατάγεται από το Άμστερνταμ. Με την κοπέλα μου γνωριστήκαμε τον Σεπτέμβρη, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε τη σχέση. Ζούσα και δούλευα τέσσερα χρόνια στο Άμστερνταμ. Το μαγειρικό μικρόβιο μου το μετέδωσαν οι γιαγιάδες μου στην Πάρο. Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος, αλλά καταπληκτικός μάγειρας.

Εκτιμούσα από την αρχή την προσήλωση της Σπυριδούλας. Δεν φοβήθηκα ποτέ τη Σπυριδούλα σαν αντίπαλο, τον εαυτό μου φοβάμαι σαν αντίπαλο πάντα. Δεν το λέω με έπαρση αυτό. Είχαμε έρθει κοντά και είχα την οικειότητα να την τρολάρω. Είναι καλύτερος άνθρωπος από αυτό που φαίνεται.”

Στη συνέχεια, ακολούθησε η καθιερωμένη πια στην εκπομπή απάντηση σε πικρόχολα σχόλια στο Twitter από τον καλεσμένο. Κι ο Μανώλης Σαρρής έκανε κι εκεί μερικές αποκαλύψεις!

Ο νικητής του φετινού Master Chef δήλωσε τα εξής:

“Σπυριδούλα και Μάνος δεν είχαν κάνει ποτέ καμία συμφωνία. Η Σπυριδούλα ήθελε τα λεφτά διακαώς, δεν πρόκειται ποτέ να έκανε μια τέτοια συμφωνία μαζί μου και ούτε εγώ θα το δεχόμουν και ούτε εγώ θα έκανα τέτοια συμφωνία μαζί της.”

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου”!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η πρώτη ανάρτηση της φιναλίστ του Master Chef 2019!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
9'
35 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;