Κώστας Μπακογιάννης: Τέσσερα πράγματα που έχουμε μάθει για τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών
Ποιος είναι τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης;

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα πιο συζητημένα πολιτικά πρόσωπα των Δημοτικών εκλογών 2019. Όπως ξέρουμε, κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αθηναίων με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά”, ενώ, όπως έχουν δείξει οι πρώτες δημοσκοπήσεις, φαίνεται να έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις στο Δήμο Αθηνών.

Δημοτικές Εκλογές 2019: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Δήμου Αθηναίων!

Ο Κ. Μπακογιάννης έχει επιτελέσει δήμαρχος Καρπενησίου και, σήμερα, είναι περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας, ενώ τα κόμματα που τον υποστηρίζουν είναι η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

Το κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας για τις Δημοτικές εκλογές 2019 συνοψίζεται στο: «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα κάτω πάνω» και οι βασικές ιδέες του συνδυασμού του συνίστανται στο εξής: «Ότι είναι δημόσιο, δεν είναι κρατικό. Η αυτοδιοίκηση είναι η πολιτική της αληθινής ζωής. Ούτε τα προβλήματα, ούτε οι λύσεις έχουν χρώμα. Χωρίς συγκεκριμένο και κοστολογημένο σχέδιο, δεν γίνεται.»

Μόλις δύο 24ωρα, λοιπόν, πριν προσφύγουμε στις κάλπες των Δημοτικών, Περιφερειακών και Αυτοδιοικητικών εκλογών 2019, ήρθε η ώρα να δούμε συγκεντρωτικά κάποια βασικά πράγματα που έχουμε μάθει για το πολιτικό προφίλ του Κώστα Μπακογιάννη, από προηγούμενες συνεντεύξεις και δηλώσεις του.

1. Σύμφωνα με δηλώσεις του, κάποια σημαντικά σημεία που πρόκειται να σταθεί, αν εκλεγεί Δήμαρχος της Αθήνας, είναι η καθαριότητα, το πράσινο περιβάλλον της πόλης, αλλά και η φύλαξη δημοσίων χώρων.

2. Στη συνέντευξή του στους “Αταίριαστους”, έκανε λόγο για τη διαδρομή του στην Πατησίων και τις σκέψεις που έκανε περπατώντας σε δημόσιους, εγκαταλελειμμένους χώρους, προσεγγίζοντας για ακόμη μια φορά το ζήτημα της ασφάλειας και προστασίας του φυσικού χώρου!

3. Σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κ. Μπακογιάννης μίλησε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και την πολύκροτη υπόθεση σχετικά με το αίτημα του ισοβίτη για άδεια.

4. Έχοντας επισκεφτεί παλιότερα και την “Ελληνοφρένεια”, ο Μπακογιάννης μίλησε, σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, για την αυτοδιοίκηση και διάφορα ζητήματα οικογενειακής, προσωπικής και επαγγελματικής φύσης με αρκετό χιούμορ!

Πάρε μέρος στο poll μας για τις Δημοτικές Εκλογές 2019: Δημοτικές Εκλογές 2019: Δήμος Αθήνας: Ποιον θα ψηφίσετε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;