Η Emilia Clarke αποκάλυψε ότι αρνήθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»!

Από neolaia.gr Team 24 Μαΐου 2019

Η Emilia Clarke αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε τον ρόλο της Αναστάζια στην ταινία "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι"!

Το Game of Thrones μπορεί να τελείωσε, οι πρωταγωνιστές του, όμως, θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό ακόμη. Η Emilia Clarke, λοιπόν, έκανε μία αποκάλυψη που δε ξέραμε!

Στη γνωστή ηθοποιό, που ενσάρκωσε στο Game of Thrones την Daenerys, είχε γίνει πρόταση να πρωταγωνιστήσει στις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Ναι, καλά διάβασες! Η Clarke, όμως, αρνήθηκε την πρόταση αυτή!

Η ηθοποιός μίλησε για αυτό σε μία συνέντευξή που έδωσε στο «The Hollywood Reporter». Και εμάς έκανε να αναρωτιόμαστε πώς θα ήταν στον ρόλο αυτό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι πιστεύει πως η σκηνοθέτιδα της κινηματογραφικής μεταφοράς, η Sam Taylor- Johnson, είναι μία «ιδιοφυΐα» που είχε ένα «όμορφο» όραμα για την μεταφορά του μπεστ σέλερ βιβλίου στις κινηματογρικές αίθουσες!

Και συνέχισε λέγοντας:

«Αλλά η τελευταία φορά που ήμουν γυμνή μπροστά από την κάμερα στο Game of Thrones ήταν πολύ καιρό πριν και ναι είναι το μόνο ερώτημα που κάνω αν έχει γυμνό, γιατί είμαι γυναίκα.

Ήταν κάτι ενοχλητικό σαν κόλαση, με αρρώσταινε και με κούραζε αυτό, αλλά το έκανα για τον χαρακτήρα, δεν το έκανα έτσι γιατί κάποιος ήθελε να πιάνει το στήθος του, για χάρη του Θεού.

Έτσι αυτό που μου ήρθε πρώτο ήταν: «Δεν μπορώ να το κάνω».

Έκανα το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω και το βάζω στην άκρη. Δεν υπήρχε περίπτωση οικειοθελώς να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση να με ρωτούν όλοι για τις γυμνές, αισθησιακές σκηνές και να μην μπορώ να ξανακοιτάξω τους άλλους στα μάτια.»

Δες ακόμα: Game of Thrones: Μάθαμε τι θα άλλαζε η Daenerys στον τελευταίο κύκλο της σειράς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486