Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρες εθνικές εκλογές, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού
Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Αλέξης Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόωρη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών τον Ιούνιο! Μάθε περισσότερα!

Από αρκετές πηγές και δηλώσεις έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν νωρίτερα από τον Σεπτέμβρη του 2019 οι βουλευτικές εκλογές στη χώρας μας.

Σήμερα μάλιστα, σε συνέντευξή που έδωσε στο κανάλι της ΕΡΤ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μένει ανοιχτή η πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών, σε περίπτωση που, σύμφωνα με δηλώσεις του, οι πολίτες και πολίτιδες της χώρας αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική.

Με βάση τα λεγόμενα του ίδιου: «Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση, αλλά είναι φανερό ότι δεν είναι μια χαλαρή ψήφος. Ο κόσμος ψηφίζει για το πολιτικό σχέδιο με το οποίο θα κυβερνηθεί ο τόπος τα επόμενα χρόνια. Στο βαθμό που ζήτησα την ψήφο της εμπιστοσύνης σε αυτά τα μέτρα, αν πάρω την εμπιστοσύνη του λαού, θα είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα μπορέσω να τα εφαρμόσω. Αν αποδοκιμαστούν, όλα είναι ανοιχτά».

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους συνταξιούχους, αλλά και την αποκατάσταση των απωλειών που βίωσε το εισόδημά τους τα προηγούμενα χρόνια, ενώ έκανε λόγο για το πακέτο θετικών μέτρων, το οποίο, σύμφωνα με την εκτίμησή του, θα επιδράσει θετικά στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της χώρας.

“Αν εγκριθούν, αυτό σημαίνει δύναμη για την επόμενη μέρα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Με οποιοδήποτε ποσοστό ήττας του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ακυρώσει αυτά τα μέτρα, μπαίνουμε σε μία συζήτηση που δεν μπορώ να πω πού θα καταλήξει. Μπαίνουμε σε μια περιπέτεια», δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε ακόμα: Δημοτικές εκλογές 2019: ΟΛΑ όσα πρέπει να γνωρίζεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;