Τα 4 σημαντικότερα πράγματα που θα κάνεις για πρώτη φορά στα 17!
Το αίσθημα της ελευθερίας θα σε διαπεράσει από τα μαλλιά και θα φτάσει ως πόδια σου

Κλείνοντας τα 17, μπορεί στην Ελλάδα να μην το γιορτάζουμε όπως κάνουν οι Αμερικάνοι στα 16 (βλέπε MTV my sweet 16), αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για την ηλικία που θα βιώσεις πολλές και διαφορετικές ως επί τω πλείστον αξέχαστες πρώτες φορές.

Θα δώσεις τις πρώτες πολύ σημαντικές εξετάσεις.

Σε όλη σου τη ζωή θα δίνεις εξετάσεις. Για δίπλωμα οδήγησης, για σχολή, για interviews, μη σου πω, ακόμα και αίματος. Οι Πανελλήνιες 2019 είναι η πρώτη φορά που αξιολογείσαι σε σύγκριση με αγνώστους και αυτό λογικά σε γεμίζει άγχος. Σε λίγους μήνες θα το έχεις ξεχάσει και θα προχωράς να διεκδικήσεις το μέγιστο από τη ζωή σου! Just live it!

Πρώτη φορά θα κάνεις Party με κατηγορία: “Μία εποχή κλείνει – Μία άλλη ανοίγει”

Είτε είσαι από τους συνεπείς μαθητές που το πάλεψαν κατά τη διάρκεια του έτους, είτε από τους πιο χαλαρούς που είχαν γραμμένους τους πάντες και τα πάντα, η αλήθεια είναι μία. Με το τέλος των εξετάσεων, έρχεται Το Party. Μιλάω φυσικά για τη γιορτή Αποφοίτησης που μαζί της φέρνει και ένα τέλος. Τη στιγμή που για τελευταία φορά θα είσαι μαζί με τα φιλαράκια σου στα πλαίσια του σχολείου. Το τέλος μίας εποχής. Της σχολικής εποχής.

H Αποφοίτηση είναι η πρώτη φορά που ταυτόχρονα κλείνεις έναν σημαντικό κύκλο και ταυτόχρονα ανοίγεις έναν άλλο, ακόμα μεγαλύτερο. Στην ενήλικη ζωή που ξεκινά, θα ακολουθήσουν διάφορες παρόμοιες στιγμές. Party αποφοίτησης από τη Σχολή, party που έπιασες την πρώτη σου δουλειά, party που φεύγεις από την πρώτη σου δουλειά, bachelor party και γενικά party all the time και όχι απαραίτητα με αυτήν τη χρονολογική σειρά!

Κάθε ένα ξεχωριστό. Κάθε ένα μοναδικό!

Θα πας πρώτη φορά διακοπές με τους φίλους σου. Ως μεγάλος.

Camping ή clubbing ή ακόμα και τα δύο. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Οι Πανελλήνιες έγιναν, το party αποφοίτησης πέρασε και το μεγαλύτερο και πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι της ζωής σου, μόλις ξεκίνησε. Το αίσθημα της ελευθερίας θα σε διαπεράσει από τα μαλλιά και θα φτάσει ως πόδια σου. Θα κοντοσταθείς, θα αναπνεύσεις και θα πεις “Και τώρα, πάμε να ζήσουμε ως ενήλικοι!”

Θα πας πρώτη φορά να ψηφίσεις

Η πρώτη φορά που θα επιφορτιστείς με ευθύνες “μεγάλων”. Η πρώτη φορά που θα νιώσεις ότι είσαι πραγματικά υπεύθυνος για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να είσαι σίγουρος για το τι να ψηφίσεις. Προσπάθησε να διαβάσεις θέσεις που θεωρείς σημαντικές για σένα σε κοινωνικό και σε οικονομικό πλαίσιο και ακολούθα ακόμα και την εις άτοπον απαγωγή. Βοηθάει! 🙂

Σημαντικό! Ρίξε μια ματιά στο site που ετοίμασε το Υπουργείο, ειδικά για όσους ψηφίζουν 1η φορά: protifora.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1