Master Chef 2019: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!
Το Master Chef 2019 έβγαλε το μεγάλο του νικητή και έφτασε αισίως στο τέλος του!

To Master Chef 2019 μπήκε φέτος πολύ δυναμικά στην καθημερινότητά μας και το αγαπήσαμε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλα τα social media, από twitter μέχρι instagram και facebook.

Μετά από μήνες αναμονής, λοιπόν, μετά από αλλεπάλληλες μαγειρικές διαδικασίες και διαγωνισμούς, μετά από αποχωρήσεις, κλάματα, αγκαλιές, κόντρες και πολλά Myster Box, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι και να που έχουμε τον επόμενο MasterChef.

Στον τελικό του παιχνιδιού κατάφεραν να περάσουν μόνο δύο παίκτες, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής. Ένας από τους δύο, όμως, επικράτησε και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Και αυτός είναι… ο Μανώλης Σαρρής, που κέρδισε με την αξία του το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και το τρόπαιο του Έλληνα masterchef.

Η βαθμολογία ήταν σφραγισμένη σε 3 φακέλους και το σκορ στον πίνακα έδειχνε τη βαθμολογία των δύο παικτών του τελικού: ο Μανώλης 14 και η Σπυριδούλα 15.

Ο κριτής του ριάλιτι, Πάνος Ιωαννίδης, άνοιξε τον πρώτο φάκελο από τις βαθμολογίες των πιάτων των δύο φιναλίστ μας και το σκορ έγινε ισόπαλο, δηλαδή έφτασε στο 23-23!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, από την άλλη, κρατούσε στα χέρια του την αγωνία και όταν άνοιξε τον φάκελο από τη δοκιμασία, η βαθμολογία είχε διαμορφωθεί ως εξής:

Μανώλης 31 – Σπυριδούλα 30.

Η Σπυριδούλα, λοιπόν, είχε συγκεντρώσει 7/10, ενώ ο Μανώλης 9/10 και συνεπώς, όπως είναι άλλωστε λογικό, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Masterchef 2019!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;