Ευρωεκλογές 2019: Νέα πλατφόρμα ταυτίζει τις απόψεις σου με τους κομματικούς συνδυασμούς!
Μία πλατφόρμα σε βοηθάει να δεις με ποιους συνδυασμούς για τις Ευρωεκλογές 2019 συμφωνούν οι απόψεις σου!

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν και εσύ έχεις μπερδευτεί με το τι θα ψηφίσεις. Είναι μία περίπλοκη απόφαση που πρέπει να πάρεις και έχεις τόσες πολλές επιλογές!

Είναι σημαντικό, όμως, να δεις αν οι απόψεις σου ταιριάζουν με αυτές του συνδυασμού που πρόκειται να ψηφίσεις και αν οι πράξεις του συνδυασμού αυτού μέχρι στιγμής ταιριάζουν με αυτά που θέλεις να αλλάξουν. Έτσι, το yourvotematters σου δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα.

Να ταιριάξεις, δηλαδή, τις απόψεις σου με τους διάφορους συνδυασμούς και να δεις με ποιον συμφωνείς περισσότερο!

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα γράφει:

“Ψηφίστε σχετικά με 25 πραγματικές αποφάσεις που έλαβαν τα μέλη του ΕΚ τα τελευταία πέντε χρόνια, και δείτε στο τέλος ποιοι πολιτικοί, ποια εθνικά κόμματα και ποιες Ευρωομάδες ταιριάζουν περισσότερο με τις απόψεις σας βάσει γεγονότων (και όχι υποσχέσεων / μανιφέστο).

Για κάθε θέμα, μπορείτε να επιλέξετε πόσο σημαντικό είναι για εσάς πριν ψηφίσετε έτσι ώστε να βγάλουμε τα αποτελέσματα βάσει των προτεραιοτήτων σας. Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ψηφοφορία και επιχειρήματα υπέρ και κατά πριν αποφασίσετε.

Οι τίτλοι των ψηφοφοριών έχουν τροποποιηθεί για λόγους συντομίας και σαφήνειας. Όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν την τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο (2014 – 2019).”

Μπορείς να μπεις τώρα στην πλατφόρμα αυτή και να συμπληρώσεις τις ερωτήσεις! Μπες εδώ! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απαντήσεις σου είναι απόρρητες και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστικούς σκοπούς!

Δες ακόμα: Που ψηφίζουμε: Εκλογές 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;