Δημήτρης Κουφοντίνας: Αναιρείται το απορριπτικό βούλευμα για τη μη χορήγηση άδειας
Με απόφαση του Αρείου πάγου, αναιρείται το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου και ανοίγει ο δρόμος για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα

Με απόφαση του Αρείου Πάγου, τo απορριπτικό βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου αναιρείται και, κατά πως φαίνεται, το συμβούλιο θα αποφασίσει με νέα σύνθεση, για το αν θα χορηγήσει τελικά στον πολυ-ισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα, την άδεια που έχει αιτηθεί.

Το Ποινικό Τμήμα κρίνει, λοιπόν, ότι όσοι έχουν καταδικαστεί σε παραπάνω από μία φορά ισόβια, έχουν δικαίωμα να παίρνουν τακτικές άδειες από τη φυλακή. Η υπόθεση για την αίτηση άδειας του Κουφοντίνα θα επιστρέψει στο δικαστικό συμβούλιο του Βόλου, προκειμένου να κριθεί τελικά, αν εκτός από τις τυπικές προϋποθέσεις, πληροί και τις ουσιαστικές.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζήτημα της αναίρεσης ή όχι του βουλεύματος του Βόλου συζητήθηκε προχθές ενώπιον του ΣΤ’ ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, κεκλεισμένων των θυρών, μετά από παρέμβαση της Ξένης Δημητρίου, εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η οποία αμφισβήτησε τη λογική του μη δικαιώματος άδειας σε πολυ-ισοβίτες και του κατά πόσο αυτό στέκει νομικά.

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα θεωρείται πλέον κρίσιμη, δεδομένου ότι ο ίδιος βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και 21 μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;