7 πράγματα που πρέπει να κάνεις στην αρχή της σχέσης αν θέλεις να έχει διάρκεια!

Από neolaia.gr Team 22 Μαΐου 2019

Αν θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια, τότε θα πρέπει να κάνεις αυτά τα πράγματα στην αρχή της!

Το ξεκίνημα μία σχέσης είναι κάτι μοναδικό. Συνήθως εκείνο το διάστημα, δεν υπάρχουν προβλήματα και θέματα. Όλα αυτά εμφανίζονται μετά από κάποιο διάστημα στη σχέση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι να φτάσει αυτό το διάστημα θα έχεις καταλάβει αν αυτός ο άνθρωπος αξίζει τον χρόνο σου και τον κόπο σου για να γίνει η σχέση σας πιο σοβαρή. Αν ναι, τότε, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις!

Αν θέλεις η σχέση σου να έχει διάρκεια, λοιπόν, πρέπει να κάνεις αυτά τα πράγματα!

1. Να λύσεις τα προβλήματα επικοινωνίας

Δες που έχετε προβλήματα. Ψάξε και βρες γιατί υπάρχουν αυτά τα θέματα στην επικοινωνία σας και συζητήστε το. Έτσι, θα καταλάβει ο ένας τον άλλο καλύτερα και τα πράγματα θα είναι πολύ πιο απλά!

2. Θέσε στόχους που μπορείς να πετύχεις

Μία σχέση δεν είναι μία ρομαντική ταινία ή ένα μαγικό παραμύθι, με τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Οπότε, ρίξε λίγο τον πήχη και δες την πραγματικότητα!

3. Να δοκιμάζετε καινούρια πράγματα μαζί

Δείχνει ότι θέλεις να υπάρχει ο άλλος στην καθημερινότητά σου και να δημιουργείς αναμνήσεις μαζί του. Οπότε, την επόμενη φορά που θα κανονίσεις κάτι καινούριο και διαφορετικό με την παρέα σου, πες και σε εκείνον!

4. Ξεκαθάρισε ότι σε κρατάει στο παρελθόν

Είναι πολύ σημαντικό αυτό! Αν είσαι σε μία σχέση και σκέφτεσαι τους πρώην και τέτοια δε θα καταφέρεις πολλά. Γι αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσεις το παρελθόν σου και να διώξεις ότι σε κρατάει σε αυτό.

5. Εξερεύνησε τα ενδιαφέροντά του

Πάρε το χρόνο που απαιτείται για να δεις τι τον ενδιαφέρει. Ψάξε γι αυτά ή ζήτα του να σου δείξει αυτός. Θα έρθετε άμεσα πιο κοντά και μπορεί να βρείτε πολλά κοινά πράγματα.

6. Πρέπει να δεχτείς τις παραξενιές του

Πρέπει να δεχτείς τις παραξενιές και τα ελαττώματά του. Σε μία σχέση είναι καλό να μην προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλο, αλλά να τον αποδεχτείς έτσι ακριβώς, όπως είναι!

7. Πρέπει να βάλεις και κάποιους κανόνες

Καλό είναι για να μην υπάρχουν διαφωνίες και στεναχώριες να βάλεις κάποιους βασικούς κανόνες. Με τον καιρό θα γίνουν συνήθεια και στους δύο. Επίσης, θα ξέρεις και εσύ και αυτός που είναι τα όρια!

Δες ακόμα: 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το σεξ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486