Master Chef 2019: Τι έγινε στη δεύτερη δοκιμασία του τελικού;
Η δεύτερη δοκιμασία του τελικού του Master Chef 2019 ήταν αρκετά απαιτητική!

Το Master Chef 2019 έχει μπει για τα καλά στις δοκιμασίες τελικού για να αναδείξει τον νικητή του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής. Η πρώτη δοκιμασία πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, ενώ η δεύτερη στο γνωστό μας πλέον πλατό του παιχνιδιού.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής είναι οι δύο παίκτες του τελικού και στη δεύτερη αυτή δοκιμασία κλήθηκαν σε μια μαραθώνια 4ωρη δοκιμασία. Οι δύο τους βρέθηκαν κυριολεκτικά πλάτη με πλάτη και έπρεπε να ετοιμάσουν ένα μενού που θα παρουσίαζαν στους τρεις κριτές.

Οι δύο τους, λοιπόν, έπρεπε να σερβίρουν ένα ολοκληρωμένο μενού degustation με 6 διαφορετικά πιάτα. Ενώ, στον εξώστη βρέθηκαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Master Chef 2019 για να τους εμψυχώσουν.

Στην αρχή όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και για τους δύο παίκτες. Υπήρχε η πίεση του χρόνου για τα πιάτα και αν θα καταφέρουν να τα στήσουν, αλλά και οι δύο έδειχναν να το διαχειρίζονται. Μέχρι που έγινε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Ο Μανώλης μπλόκαρε από την πίεση και αποφάσισε πως δεν προλαβαίνει να στήσει ένα από τα πιάτα του. Οι υπόλοιποι παίκτες από τον εξώστη του φώναζαν να στήσει και να βάλει έστω κάτι μέσα στο πιάτο. Φαντάσου, ότι και η συναγωνίστρια του, η Σπυριδούλα, του φώναζε τα τελευταία δευτερόλεπτα να τα βάλει κάτι στο πιάτο και ας μην είναι όμορφα στημένο!

Ο ίδιος στην προσωπική του συνέντευξη αργότερα είπε:

“Δε θέλω να πάω στους κριτές, είμαι σαν το παιδάκι που έχει κάνει χαζομάρα και κρύβεται από τους γονείς του, νιώθω κάπως έτσι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη. Δε φοβάμαι κάτι, απλά ντρέπομαι για τον εαυτό μου.”

Μετά από την ολοκλήρωση της δοκιμασίας είχαμε και τη δοκιμή των δύο μενού από τους κριτές. Οι τρεις κριτές του Master Chef 2019 δοκίμασαν τα δύο μενού και έκαναν τα σχόλιά τους.

Οι κριτές έκριναν ότι τα πιάτα του Μανώλη ήταν αρκετά καλά, ενώ της Σπυριδούλας τα πιάτα είχαν αρκετά λάθη, εκτός από ένα το οποίο το βρήκαν εξαιρετικό. Βασικό λάθος της παίκτριας ήταν ότι σε ένα πιάτο είχε ξεχάσει μέσα τα κουκούτσια από τα σταφύλια!

Η δοκιμασία αυτή μαζί με εκείνη που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, αλλά και ακόμη μία που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης, θα είναι οι τρεις δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον μεγάλο νικητή του Master Chef 2019!

Δες ένα σχετικό απόσπασμα!

Δες επίσης: Master Chef 2019: Μάθε τι αποκάλυψαν οι κριτές για τους δύο παίκτες του τελικού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
0'
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;