Game of Thrones: Όσα δήλωσε ο Bran για το ανατρεπτικό τέλος της σειράς!
Ο Bran μίλησε σε συνέντευξή του για το τέλος του Game of Thrones!

Το Game of Thrones αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και περιμέναμε όλοι με κομμένη την ανάσα να δούμε το επικό φινάλε της. Αλλά, ο 8ος κύκλος δεν άφησε και την καλύτερη γεύση στους τηλεθεατές, με πολλούς να θέλουν να γυριστεί και πάλι ο κύκλος αυτός.

Πλέον, που σχεδόν όλοι το έχουμε δει, οι ηθοποιοί της σειράς παίρνουν θέση στα όσα διαδραματίστηκαν σε αυτά τα τελευταία επεισόδια και στις εκπλήξεις που δεν περίμεναν. Ένας από αυτούς, αποκάλυψε τις αντιδράσεις του όταν διάβασε τι πρόκειται να συμβεί.

Πρόκειται για τον Άιζακ Χέμπστεντ – Ράιτ, ή αλλιώς Bran Stark!

Ο χαρακτήρας που έγινε το κοράκι με τα τρία μάτια ήταν τελικά αυτός που κάθισε στον θρόνο και βγήκε ο μεγάλος νικητής του Game of Thrones. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι όταν πρωτοδιάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου, νόμιζε ότι ήταν φάρσα ή ένα προσχέδιο για να αποφύγουν οι σεναριογράφοι τις διαρροές.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε στο Entertainment Weekly:

“Πραγματικά πίστεψα ότι ήταν φάρσα το σενάριο και ότι έστειλαν σε όλους μας ένα σενάριο όπου ο κάθε χαρακτήρας καθόταν στο τέλος στον Σιδηρούν Θρόνο. (Σκέφτηκα) πολύ καλό αστείο παιδιά.”

Μάλιστα, δήλωσε ότι θα προτιμούσε να είχε ο Bran μία εντυπωσιακή σκηνή όπου θα πεθαίνει. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής:

“Ήθελα α πεθάνει και να έχει μια καλή σκηνή θανάτου, να εκρήγνυτο το κεφάλι του ή κάτι τέτοιο.”

Και συνέχισε λέγοντας:

“Δε θα ευχαριστηθούν όλοι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να τελειώσεις μια τόσο δημοφιλή σειρά, χωρίς να αφήσεις μερικούς θυμωμένους. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα χαρακτήριζε το φινάλε “προβλέψιμο” και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Κάποιοι θα θυμώσουν. Πολλές καρδιές θεατών θα ραγίσουν. Το τέλος είναι γλυκόπικρο, όπως ακριβώς το προόριζε ο συγγραφέας George R. R. Martin. Είναι ένα ταιριαστό τέλος σε αυτό το έπος.”

Ενώ, για την τελική απόφαση του να κάτσει στον θρόνο ο Bran και τι μοίρα πιστεύει ότι θα έχουν τα έξι (πλην του Βορρά), πλέον βασίλεια είπε:

“Νομίζω ότι θα είναι ένας πραγματικά καλός βασιλιάς. Ίσως να υστερεί από πλευράς ενσυναίσθησης, μια ιδιότητα που είναι χρήσιμη σε έναν ηγέτη. Από την άλλη όμως δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει με τον Μπραν αφού ξέρει τα πάντα.”

Δες ακόμα: Game of Thrones: Μάθαμε τι θα άλλαζε η Daenerys στον τελευταίο κύκλο της σειράς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;