Eurovision 2019: Η ξεκαρδιστική απάντηση της Ρούλας Κορομηλά για τα σχόλια πως μοιάζει με τραγουδίστρια του διαγωνισμού!
Η Ρούλα Κορομηλά είπε να συνεχίσει κι αυτή το τρολάρισμα στα σχόλια για την ομοιότητά της με μία από τις συμμετοχές της Eurovision 2019!

Το twitter είχε πάρει φωτιά τη βραδιά της Eurovision 2019 και πώς άλλωστε να μην είχε γίνει αυτό, αφού υπήρχαν πάρα πολλά για να σχολιάσεις! Κάτι οι εμφανίσεις, κάτι η Madonna, είχε πολύ υλικό το twitter για να ασχοληθεί. Τώρα, όμως, τι σχέση έχει η Ρούλα Κορομηλά;

Σε πολλούς, βλέπεις η εμφάνιση της “Βόρειας Μακεδονίας” θύμισε την Ρούλα Κορομηλά. Και έγινε το σώσε στα social media!

Δεκάδες ήταν οι χρήστες στο twitter που είδαν μία ομοιότητα και στυλιστική, αλλά και εμφανισιακή ανάμεσα στην Ταμάρα Τοντέφσκα και τη γωνστή παρουσιάστρια. Και φαντάζεσαι τι έγινε μετά στο twitter.

Η Ρούλα Κορομηλά, όμως, έχει χιούμορ και το απέδειξε αφού και η ίδια με ανάρτησή της, συνέχισε το τρολάρισμα! Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε:

“Να ευχαριστήσω την επιτροπή (!)που με στήριξε για δικούς της λόγους. Ευτυχώς όμως που το έξυπνο κοινό δε μάσησε και με έστειλε…Φεύγω “βόρεια”. Με γλεντήσατε είδα μέχρι θανάτου. Έφερνα λέγατε στη Ρούλα ε; Οκ!! Τσακ πιο μακρύ το μαλλί μπροστά το θελε. Η δικιά σας πάντως χθες”

Δες και τη σχετική ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας!

Η Βόρεια Μακεδονία έφτασε στο Τελ Αβίβ ως το απόλυτο αουτσάιντερ, όμως οι επιτροπές σε όλη την Ευρώπη φαίνεται πως την τίμησαν με ιδιαιτέρως υψηλές βαθμολογίες. Σκέψου ότι μέχρι την ενσωμάτωση της βαθμολογίας του κοινού, η συμμετοχή βρισκόταν στην δεύτερη θέση! Με το televoting να τη ρίχνει τελικά στην 8η θέση για τη Eurovision 2019!

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Και η Daily Mail υποκλίνεται στην εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;