4 δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις ενώ σπουδάζεις και δεν τις είχες σκεφτεί!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

Με αυτές τις δραστηριότητες μπορείς να γεμίσεις τον χρόνο σου ενώ σπουδάζεις!

Στη φοιτητική ζωή σου συχνά ασχολείσαι με τη σχολή σου και τίποτα άλλο. Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο λάθος που δεν πρέπει να κάνεις. Πρέπει να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με διάφορα πράγματα και εμπειρίες.

Τα χρόνια αυτά έχεις και τον χρόνο, αλλά και τη διάθεση για να βρεις και να κάνεις νέα πράγματα και καινούριες δραστηριότητες. Κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις και το βιογραφικό σου.

1. Εθελοντισμός

Έχεις πολύ μεγάλα διαστήματα με διακοπές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Οπότε, μπορείς να βρεις εθελοντικά προγράμματα για νέους και να βιώσεις διαφορετικές εμπειρίες και καταστάσεις. Άσε που θα έχεις ένα μεγάλο συν στο βιογραφικό σου.

2. Ανέπτυξε τις καλλιτεχνικές σου γνώσεις

Ασχολήσου με το σινεμά και τη λογοτεχνία! Υπάρχουν αιώνες ολόκληροι ανάπτυξης των μέσων αυτών που μπορείς να αναζητήσεις. Θα μάθεις πολλά πράγματα και θα δεις ότι η εμπειρία αυτή θα σε αλλάξει σε πάρα πολλά επίπεδα. Αν έχεις ταλέντο στη μουσική, ασχολήσου με αυτό!

3. Ταξίδεψε

Κάνε όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς. Πήγαινε στο εξωτερικό. Πήγαινε σε κοντινές πόλεις και χωριά από εκεί που σπουδάζεις. Γενικά, με το φοιτητικό πάσο μπορείς να βρεις πολλές προσφορές και πολλά πακέτα για σένα και την παρέα σου.

4. Πάρε μέρος σε φοιτητικές ομάδες

Κάθε Πανεπιστήμιο έχει και τις δικές του φοιτητικές ομάδες. Εκεί μπορείς να πάρεις μέρος με ένα πολύ μικρό ποσό τον χρόνο και να μάθεις διάφορα πράγματα. Από το να κάνεις συζητήσεις και προβολές ταινιών, μέχρι να μάθεις χορό ή κάποια πολεμική τέχνη!

Δες ακόμα: Φοιτητική ζωή: Τα 5 θετικά του να σπουδάζεις στην πόλη σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486