4 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις για να είσαι πιο παραγωγικός στη δουλειά!

Από neolaia.gr Team 21 Μαΐου 2019

Έχεις κάποιες κακές συνήθειες στη δουλειά σου που σε κάνουν λιγότερο παραγωγικό!

Στη δουλειά σου θέλεις να είσαι όσο πιο παραγωγικός μπορείς. Αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάποιες μέρες μπορείς να πετύχεις άπειρα πράγματα και άλλες δεν έχεις διάθεση να κάνεις απολύτως τίποτα!

Υπάρχουν, όμως, και κάποια πράγματα που τα κάνεις και σου μειώνουν την παραγωγικότητα. Είναι καθημερινά πράγματα που δεν τους δίνεις σημασία, έχουν, όμως, αρνητικές επιπτώσεις στο πόσο παραγωγικός είσαι στη δουλειά σου.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά;

1. Το να δουλεύεις λιγότερο μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα

Κάποιες φορές μπορείς να πιστεύεις ότι με το να δουλεύεις όλη μέρα έχει τα αποτελέσματα που θέλεις. Αλλά αυτό δεν ισχύει! Έχει να κάνει με διάφορους άλλους παράγοντες. Επίσης, αν ξεκουράζεσαι μπορεί να έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα στην παραγωγικότητά σου.

2. Μην κάνεις τα πάντα μόνος σου

Μπορείς να ζητάς βοήθεια από τους συναδέλφους σου όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα μόνος σου. Γενικά στη δουλειά πρέπει να αφήσεις την ατομική συμπεριφορά σου στην άκρη. Πρέπει να αρχίσεις να λειτουργείς σε ένα κλίμα μεγαλύτερης ομαδικότητας.

3. Μην είσαι τελειομανής

Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα τέλεια. Άσε τον εαυτό σου να κάνει λάθη και γενικά χαλάρωσε. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά!

4. Σημαντική είναι ξεκούραση

Μην αφήνεις τις άδειες σου να πηγαίνουν στράφι και εσύ να δουλεύεις. Χρησιμοποίησέ τες όσο καλύτερα μπορείς για να ξεκουραστείς, να αποφορτιστείς και να επστρέψεις ξεκούραστος στη δουλειά σου.

Δες ακόμα: 4 απλοί τρόποι για να ενισχύσεις άμεσα το βιογραφικό σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486