Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανεβαίνει στο No6 της παγκόσμιας κατάταξης!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβαίνει ακόμη μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του. Και μία περίοδος που μας δείχνει ότι ο νεαρός τενίστας έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του!

Μετά την εντυπωσιακή πορεία του και στο τουρνουά της Ρώμης, κατάφερε κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος Έλληνας τενίστας. Και φαίνεται ότι ο Στέφανος ξεπερνάει τον εαυτό του μέρα με τη μέρα. Έτσι, λοιπόν, πλέον, τον βλέπουμε από το No6 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με 4.080 βαθμούς κατέχει την καλύτερη, έως τώρα βέβαια, θέση στην καριέρα του στη βαθμολογία που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος (ATP)!

Στο Masters της Ρώμης ο νεαρός πρωταθλητής έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον Rafael Nadal, ο οποίος τελικά κέρδισε τον τίτλο του τουρνούα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στέφανος είχε καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον μεγάλο τενίστα στο Open της Μαδρίτης!

Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αποκλείσει τον Nadal στα ημιτελικά, αλλά είχε ηττηθεί στον τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Roland Garros όπου θα συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ονόματα του τένις και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κυνηγήσει ακόμη μία διάκριση. Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να συνεχίσει τη φανταστική πορεία του!

Δες ακόμα: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απίστευτη πορεία του στη Μαδρίτη τον ανεβάζει στο no7 της παγκόσμιας κατάταξης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;