Νίκος Ρωμανός: Θα αποφυλακιστεί σύντομα, σύμφωνα με απόφαση του Εφετείου Αθηνών

Από neolaia.gr Team 20 Μαΐου 2019

Θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού!

Σημαντικές εξελίξεις διαδραματίζονται σχετικά με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, νεαρού κατηγορούμενου, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών το 2012. Ο Ρωμανός συνελήφθη το 2013, με την κατηγορία συμμετοχής στους |Πυρήνες της Φωτιάς|, από την οποία και αθωώθηκε.

Ο Νίκος Ρωμανός, να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι κατάφερε μέσα στη φυλακή να πάρει το απολυτήριο το Λυκείου του, ενώ πέρασε επίσης είκοσι περίπου μαθήματα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας.

Με απόφαση που πήρε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Νίκος Ρωμανός πρόκειται να τεθεί σύντομα εκτός φυλακής, απόφαση που αιτιολογεί την καλή συμπεριφορά του μέσα στις φυλακές. Σύμφωνα με την απόφαση του Εφετείου, η ποινή του Ρωμανού θα μειωθεί από τα 18 σε 14 χρόνια κάθειρξης.

Πριν την απόφαση που πήρε σήμερα το Εφετείο Αθηνών, είχε προηγηθεί σχετική απόφαση από τον Άρειο Πάγο, ο οποίος δεν μπορούσε να μην αναγνωρίσει στον κατηγορούμενο ελαφρυντικό, λόγω της καλής του διαγωγής στις φυλακές, πράγμα που κινεί τις διαδικασίες για αποφυλάκισή του.

Ο Θ. Μαντάς, συνήγορος του Νίκου Ρωμανού, δήλωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις ότι η εν λόγω απόφαση είναι πολύ σημαντική, καθώς, με την αποφυλάκιση του νεαρού κρατουμένου, επιβραβεύεται ουσιαστικά, αλλά αναγνωρίζεται κιόλας, η καλή συμπεριφορά που έδειξε κατά τη διάρκεια της κάθειρξής του.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486