Αυτή η γνωστή ηθοποιός προσπάθησε να πάρει τον ρόλο της Daenerys πριν την Emilia Clarke!

Από neolaia.gr Team 20 Μαΐου 2019

Ποια ηθοποιός λες να ήταν;

Το Game of Thrones αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών. Το καστ των ηθοποιών έχει γίνει διάσημο παγκοσμίως και… πολύ πλούσιο μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς. Ήξερες, όμως, ότι μία διαφορετική ηθοποιός προοριζόταν για τον ρόλο της Daenerys;

Η αλήθεια είναι ότι οι οντισιόνς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ήταν πολλές και πέρασαν αρκετοί ηθοποιοί από το casting. Η αλήθεια είναι ότι την Daenerys στο πρώτο επεισόδιο που είχε γυριστεί την υποδυόταν διαφορετική ηθοποιός. Όμως, το αποτέλεσμα δεν άρεσε στους υπεύθυνους του HBO που έκαναν αρκετές αλλαγές!

Μία από αυτές ήταν κι η Emilia Clarke, που τελικά πήρε τον ρόλο αυτό και τον απογείωσε. Αλλά, όπως έγινε γνωστό και άλλη μία γνωστή ηθοποιός πέρασε από audition για τον ρόλο αυτό!

Πρόκειται για την Elizabeth Olsen! Η μικρότερη αδερφή των δίδυμων αδερφών Olsen έκανε πολλές audition μέχρι να πιάσει την καλή. Πράγμα που έκανε με τον ρόλο της Scarlet Witch στους Avengers!

Μία από τις auditions της, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της, ήταν και αυτή για το ρόλο της Daenerys στη σειρά του HBO. Όπως δήλωσε η ίδια, δεν ήταν και η καλύτερη οντισιόν της ζωής της. Μάλιστα, είπε τα εξής:

«Ήταν η πιο αμήχανη οντισιόν που έκανα ποτέ.

Βγάζει αυτό το λόγο σε χιλιάδες ανθρώπους για το ότι είναι η βασιλίσσά τους. Δεν ήξεραν ακόμα αν ήθελαν Βρετανική προφορά ή όχι για το ρόλο, οπότε το έκανα και με τις δύο προφορές. Ήταν χάλια. Κάθε φορά που κάποιος λέει «κακή οντισιόν» αυτή σκέφτομαι.»

Εμένα πολύ μου αρέσει η Olsen σαν ηθοποιός, οπότε, δε θα πάρω θέση! Θα σε αφήσω να την απολαύσεις σαν μία από τους Avengers!

Δες ακόμα: Game of Thrones: Ακόμη ένα τεράστιο λάθος εντόπισαν οι φανς στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486