Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Σκορπιό - 19 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Ευοίωνο θα σας φανεί δύσκολο αυτό το διάστημα. Καθώς η Πανσέληνος εξελίσσεται και αφήνει το χρώμα της, υπάρχουν θετικές προδιαγραφές με το ζώδιό σας.

Μπορείτε πλέον να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή και εκμεταλλευτείτε τις νέες προοπτικές.

Ανακτήστε την τόλμη και θα έρθει ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά.

Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε απτοί, προσιτοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από απλές και όμορφες στιγμές και θα γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια.

Μία σχέση που ήδη υφίσταται, μπορεί να προβάλει απαιτήσεις και να πρέπει να πάρετε και οι δύο θέση. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε κατά μέρος τους δισταγμούς ή τις κρυφές σκέψεις και να συζητήσετε σοβαρά για το μέλλον.

Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα δημιουργικό χόμπι.

Το ευαίσθητο σημείο των ημερών, αφορά θέματα υγείας, όπου θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στην άσκηση ή άθληση.

Λέων

Με την έμφαση στον οίκο των οικογενειακών σας υποθέσεων, είναι μία λίγο δύσκολη περίοδος για σας, προκειμένου να κάνετε σωστές αλλαγές και επιλογές.

Ενδεχομένως, θα έχετε κάποιες εντάσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σας, αλλά θα μπορέσετε με υπομονή και εγκράτεια, αν χρειάζεται, να τις διαχειριστείτε ψύχραιμα. Μπορεί μάλιστα να επιφορτιστείτε με περισσότερες υποχρεώσεις.

Δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, βρείτε στιγμές γαλήνης μέσα στις επόμενες μέρες, σκεφθείτε σε βάθος, αναζητήστε ξανά την ρίζα των προβλημάτων σας. Το ρομαντικό στοιχείο συναρπάζει, αλλά χρειάζεται παράλληλα η εξισορρόπηση μέσω της λογικής.

Κάποιοι στόχοι καθυστερούν και περιορίζονται οι επιλογές. Δεν αποκλείεται όμως να έχετε θέση λάθος προτεραιότητα ή να αξιολογήσατε με λάθος τρόπο τις προδιαγραφές. Εργαστείτε υπομονετικά με επιμονή και δίχως να ολιγωρείτε. Θα έρθει μία ανάδειξη του έργου σας, αν διαθέτετε ποιότητα και αποφύγετε τις προκλήσεις και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ένα δικό σας έργο, με έμπνευση, συγκινεί.

Παρθένος

Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους, συναντήσεις με ανθρώπους που σας εντυπωσιάζουν και σας έλκει η προσωπικότητά τους.

Παράλληλα θα είστε αρκετά γοητευτικοί στον λόγο, πειστικοί στα επιχειρήματα και ουσιαστικοί στις ιδέες. Στις συζητήσεις όμως, ενδέχεται να φανείτε μονοκόμματοι ή λίγο πεισματάρηδες. Μην είστε άκαμπτοι.

Θα πρέπει να είστε πολύ επιλεκτικοί στις συναναστροφές. Αποδίδετε τα μέγιστα μέσα από επαφές, επικοινωνία και γραπτά.

Αν είστε δημιουργικοί, η περίοδος αυτή θα φέρει αναγνώριση στο έργο σας εφ’ όσον έχει διαρκέσει αρκετό χρόνο η προσπάθεια και έχετε την κατάλληλη κατάρτιση. Παραμείνετε μαχητικοί, καθώς θα εκτιμηθεί η προσπάθειά σας.

Αν είστε λίγο διστακτικοί, θα έχετε δυσκολία στην ανάδειξη των ενδιαφερόντων και του προφίλ σας.

Αν μία δραστηριότητα σας κουράζει, έχετε την επιδεξιότητα και πρέπει να διαθέτετε την υπομονή για να εκπαιδευτείτε ή να την τελειοποιήσετε. Δεν μπορείτε να εργαστείτε με άγχος και θα ήταν σημαντικό να στοχεύσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;